Tudi letos ni bilo nič drugače. Nekdanjega kalifornijskega guvernerja in hollywoodskega zvezdnika Arnolda Schwarzeneggerja smo že vajeni na VIP-tribuni, tokrat pa mu je družbo delalo še eno zveneče ime iz mesta angelov.

Patrick Dempsey, nekdanji zvezdnik zdravniške serije Talenti v belem, ki je eden najbolj gorečih privržencev belega cirkusa.

Dempsey, ki redno komentira objave ameriške smučarske reprezentance na družbenih omrežjih in pošilja spodbudna sporočila ameriškim smučarjem in smučarkam, si je ogledal prav vse tekme ta hitri konec tedna, večji del časa pa je preživel v družbi Aksla Lunda Svindala in Lindsey Vonn.

Tako norveški as kot ameriška zvezdnica sta se od belih strmin po izjemno uspešnih karierah poslovila lani.

Selfie z Neureutherjem

54-letni Dempsey se je celo spustil po Streifu, še pred tem pa opravil ogled proge s Svindalom in Vonnovo, ki sta skupaj s prav tako lani upokojenim nemškim smučarjem Felixom Neureutherjem tu kot gledalca in strokovna komentatorja.

"Ogled Streifa! Kako veliko srečo imam, da imam za trenerja tadva," je na Instagramu ob skupni fotografiji zapisal igralec.

Tudi Neureuther je na svojem Instagramu objavil selfie z Dempseyjem in pripisal: "Vedno ti vliva dober občutek imeti zdravnika v ciljnem izteku."

Dempsey je v ciljnem izteku celo opravil intervju z dolgoletnim športnim reporterjem ORF-a Rainerjem Pariaskom, ki je Dempseyja sicer prekrstil v Patricka "McDempseyja", preden se je popravil: "Gospod McDreamy, da, da" (vzdevek Dempseyja v Talentih v belem). S tem in svojo angleščino si je prislužil obilico posmeha na družbenih omrežjih.

V avstrijskem časopisu Heute pa so celo zapisali v naslovu: "Pariaskovo smešenje v intervjuju z "McDreamyjem"."