28-letni komik in 41-letna resničnostna zvezdnica sta v kinodvorano prispela okoli 19. ure na projekcijo filma Hiša Gucci.

Z njima je bil tudi Scott Disick, nekdanji partner Kimine sestre Kourtney, in še dva prijatelja. Že popoldne so opazili Davidsona, kako vstopa v hotel na Manhattnu, kjer ima sobo Kardashianova.

Kimin zatemnjeni enoprostorec je izpred hotela nato speljal ob 18.20 proti Staten Islandu, poroča New York Post.

Kim v kinu "Bogu za hrbtom"

Zmenek v precej neuglednem lokalnem kinu je sprožil kar nekaj zabavnih dovtipov na družbenih omrežjih, kjer so se uporabniki muzali, da ima Kim verjetno v domači hiši večji in boljši kino od tega na Staten Islandu.

Do novega zmenka para, ki sicer živi na nasprotnih obalah ZDA, prihaja dva meseca po tem, ko je Kim vodila SNL in imela pri tem enega od skečev tudi z Davidsonom, ki velja za izjemno priljubljenega med dekleti.

Iskrica je preskočila in Kardashianova, ki je ravno sredi ločitve od Kanyeta Westa, s katerim ima štiri otroke, naj bi v Petovi družbi nadvse uživala.

SNL zaradi covida brez občinstva

Sinočnji SNL, zadnja epizoda letošnje sezone, ki jo je vodil igralec Paul Rudd, je bil sicer tik pred odpovedjo zaradi izbruha covida-19 med ekipo.

Štirje igralci so testirali pozitivno na koronavirus, trije pa so zaradi strahu udeležbo odpovedali.

Svoj nastop je "s težkim srcem" odpovedala tudi tokratna glasbena gostja Charli XCX.

Producenti kultne NBC-jeve oddaje so razmišljali, da bi spričo težav celotno epizodo odpovedali, a so se nazadnje odločili za snemanje brez studijskega občinstva in z močno okrnjeno igralsko postavo.