Zaročila sta se leta 2011 in se dve leti pozneje poročila. Foto: AP
Zaročila sta se leta 2011 in se dve leti pozneje poročila. Foto: AP

Brendon Urie, frontmen projekta Panic! at the Disco, in njegova srčna izbranka Sarah Orzechowski sta po poročanju TMZ-ja in Billboarda na svet pozdravila prvega otroka. Zakonca, ki sta si večno zvestobo obljubila leta 2013, še nista razkrila imena ali spola nove družinske članice ali člana.

"To sva poskušala zadržati zase, a nekateri ste to morda že slišali – s Sarah zelo kmalu pričakujeva otroka," je 35-letnik delil šele pred kratkim. "Ob misli na to, da bom oče in da bom gledal svojo ženo, kako postane mati, se počuti ponižnega in vzhičenega," je še dodal. Rojstvo je tako uraden začetek novega poglavja njegovega življenja.

V isti izjavi je namreč napovedal, da bo po letošnji turneji končal svojo glasbeno pot v okviru Panic! at the Disco in se posvetil družini. "Včasih se mora popotovanje končati, da se lahko začne novo," je zapisal glasbenik in se ob tem vsem oboževalcem zahvalil za 20 let predanosti in zvestobe.

Pop-rockovsko skupino je sicer okoli leta 2004 v Las Vegasu ustanovil s tremi prijatelji iz otroštva – Ryanom Rossom, Spencerjem Smithom in Brentom Wilsonom. Čez leta so se nekateri člani zamenjali ali odšli, že zadnjih nekaj let pa je Panic! At the Disco postal Uriejev soloprojekt.