54-letni glasbenik je bil pred tem poročen že trikrat – z Dayanaro Torres, Jennifer Lopez in s Shannon De Limo. S pevko in igralko Lopez sta bila v zakonu deset let, skupaj imata tudi 14-letna dvojčka Emme in Maxa. Anthony ima poleg tega iz prejšnjih razmerij še 29-letno Ariano, 27-letnega Chasa, 21-letnega Cristiana in 19-letnega Ryana – zadnja dva sta se tudi udeležila poroke.

Pevec je Nadio, ki je od njega mlajša 31 let, zaprosil maja lani, ko sta bila skupaj šele osem mesecev. Par sta postala kmalu zatem, ko se je grammyjevec ločil od tretje žene De Lima.

Njegova priča bil David Beckham

Poročno slavje je potekalo v muzeju Pérez Art Museum v Miamiju, mladoporočenca pa sta na obred in zabavo, ki je sledila, povabila ogromno znanih imen. Marcovi priči sta bila nekdanji angleški nogometni zvezdnik David Beckham in mehiški poslovnež Carlos Slim, ki je pred leti veljal za najbogatejšega človeka na svetu. Nadijina priča pa je bila Slimova snaha Maria Elena Torruco. Prišli so tudi Victoria Beckham, igralka Salma Hayek ter pevca Luis Fonsi in Maluma.

Med svati rumeni mediji niso opazili Jennifer Lopez, ki je soboto skupaj s sinom, hčerko in možem Benom Affleckom raje preživela v Los Angelesu.

Pravo ime Marca Anthonyja je Marco Antonio Muñiz, rojen je bil v New Yorku portoriškima staršema. Velja za enega najbolje prodajanih izvajalcev salsaglasbe do zdaj. Pohvali se lahko s tremi grammyji in šestimi latinskimi grammyji, po svetu pa je prodal več kot 12 milijonov albumov.