Datum domnevne poroke ni znan. Foto: AP
Datum domnevne poroke ni znan. Foto: AP

Ameriški glasbenik Fred Durst naj bi že četrtič dahnil 'da'. Kot poroča TMZ, naj bi si skoraj 52-letni pevec (rojstni dan praznuje 20. avgusta) skupine Limp Bizkit poročne zaobljube skrivoma izmenjal s kar nekaj let mlajšo Arles. Kdaj točno naj bi se v Los Angelesu poročila, javnosti ni bilo razkrito.

Nevesta je na svojem družbenem omrežju Instagram sicer že zamenjala profilno fotografijo – na njej zdaj ponosno kaže diamantni prstan, v opisu pa je zapisala preproste besede: Mrs. D (gospa D). Arles naj bi tako postala mačeha 32-letni Adriani, ki se je Durstu rodila v času triletnega zakona s prvo ženo Rachel Tergesen – ta se je končal leta 1993. Zvezdnik ima sicer z Jennifer Thayer, s katero je bil leta 2000 v zvezi nekaj mesecev, še skoraj 21-letnega sina Dallasa.

Durst, s pravim imenom Frederick Allen Mayne III., se je v drugi zakon podal leta 2009, ko se je poročil z Esther Nazarov. Tri mesece pozneje sta odšla po ločenih poteh, rocker pa je tretjič zvestobo obljubil leta 2012, ko se je poročil s Kseniyo Beryazino, s katero sta se sicer leta 2019 ločila.

Kot par sta se Arles in Fred javnosti "predstavila" maja, ko jo je tekstopisec med enim izmed koncertov skupine, ki je nastala leta 1995, sestavljajo pa jo še basist Sam Rivers, bobnar John Otto, kitarist Wes Borland in DJ Lethal, povabil na oder. Takrat sta zaplesala na delček pesmi Careless Whisper pevca Georgea Michaela.