Popzvezdnica Britney Spears je pred kratkim povedala, da se ji ne sanja, ali bo še kdaj stopila na oder. Nazadnje je v javnosti nastopila konec leta 2018. Foto: Reuters
Popzvezdnica Britney Spears je pred kratkim povedala, da se ji ne sanja, ali bo še kdaj stopila na oder. Nazadnje je v javnosti nastopila konec leta 2018. Foto: Reuters

Kot je poročal Variety, je Larry Rudolph v pismu pevkinemu očetu Jamieju Spearsu in licencirani skrbnici Jodi Montgomery zapisal, da njegove "storitve niso več potrebne", saj je Britney "izrazila namero, da se uradno upokoji".

Spomnimo, Britney je pred kratkim povedala, da se ji ne sanja, ali bo še kdaj stopila na oder.

Rudolph navedb Varietyja še ni komentiral. Menedžer, ki je s pevko sodeloval več kot 25 let, je v pismu zapisal še, da nikoli ni bil del skrbniškega nadzora.

Sorodna novica Britney Spears ne ve, ali bo še kdaj nastopala

39-letna Britney Spears je pod skrbniškim nadzorom vse od leta 2008, ko je doživela zlom. Nadzor nad njenim premoženjem je imel do leta 2019 Jamie Spears, nato ga je zaradi bolezni nadomestila licencirana skrbnica. Po njegovi ozdravitvi pa se Britney z možnostjo njegove vrnitve na mesto varuha ni strinjala. Obrnila se je na sodišče, da se upravljanje njenega premoženja prepiše zasebnemu podjetju, ki se s tem ukvarja, njenega očeta pa se s tega položaja odstrani. Sodnica je to prošnjo zavrnila, odobrila pa je, da si vlogo oče in podjetje delita.

Iz finančnoupravnega podjetja Bessemer Trust, ki ga je sodnica v primeru skrbništva nad premoženjem pevke določila za soskrbnike, so sporočili, da so odpovedali sodelovanje v primeru. Kot so zapisali v prošnji za umik sodelovanja, so se za to odločili zaradi spremenjenih okoliščin primera in trditev oskrbovane osebe, da v skrbništvu doživlja trpinčenje in nepopravljivo škodo.

Primer Britney je dobil novo razsežnost, ko je pevka na sodnem zaslišanju svoje skrbnike, predvsem očeta Jamieja Spearsa, obtožila, da pod njihovim nadzorom trpi zlorabe. Med drugim naj bi jo silili v jemanje kontracepcije in drugih zdravil, čeprav si je želela otroka.