Caprice Bourret in princ Andrew sta šla le na nekaj zmenkov. Foto: AP
Caprice Bourret in princ Andrew sta šla le na nekaj zmenkov. Foto: AP

60-letni princ, ki ima na Otoku vzdevek "Poskočni Andy", naj bi po poročanju tabloida The Sun leta 2000 šel na več zmenkov s Caprice Bourret, ki je nedavno nastopila v resničnostnem šovu Ples na ledu.

Da bi osvojil stasito manekenko, ji je princ dvoril tudi v palači – konkretno, večerjala in pila sta v glavni jedilnici, princ pa jih je pustil celo, da "preizkusi" prestol njegove matere, kraljice Elizabete, in si postreže z nekaj spominki iz palače.

Kraljičin prestol v Buckinghamski palači. Foto: AP
Kraljičin prestol v Buckinghamski palači. Foto: AP

48-letna Bourretova se kljub vsemu za princa ni ogrela, "ker ji ni bil všeč", kot so povedali njeni prijatelji za The Sun.

"Dvakrat jo je peljal v Buckinghamsko palačo, ob neki priložnosti pa se je tudi usedla na kraljičin prestol," je povedal vir, blizu Bourretove.

"Ob tem je opazila skledo, ki ji je bila res všeč, in je vprašala Andrewa, ali jo lahko ukrade in jo pošlje svoji mami. Trdi, da ji je pustil, njena mama pa je bila nad skledo navdušena!"

Zveza bila platonska

Caprice, ki se je med drugim dobivala tudi z rokerjem Rodom Stewartom, naj bi zmenke z Andrewom ohranjala platonske, še trdi vir.

"Z njene strani ni bilo nobene možnosti niti za poljubljanje – preprosto ji ni bil všeč. A kot Američanko jo je nadvse zabavalo, da je član kraljeve družine. Poleg tega pa je bila tudi vsa ta tajnost zmenkov, naj si je bila še tako nepotrebna, odlična tema pogovorov."

Manekenka naj bi nazadnje le naredila konec dvorjenju, potem ko so mediji začeli par povezovati. "Caprice je nehala odgovarjati na njegove klice. Andrew je bil popoln džentleman, a preprosto ji ni bil všeč na tak način in jo naglo ucvrla, ko ju je neki časopis povezal. Ni bil njen tip, zdel pa se ji je tudi precej omleden."