Pevka je prvega sina rodila maja lani, drugo nosečnost pa je razkrila prav med nastopom med polčasom Super Bowla. Skupaj s partnerjem, 34-letnim raperjem, in devetmesečnim sinom je nato pozirala še za marčno naslovnico modne biblije. V pogovoru je dejala, da je Rocky "njen najboljši prijatelj" – njun odnos je opisala kot "najboljša prijatelja, ki imata otroka", in dodala, da se sploh ne spomni, kakšno je bilo njeno življenje, preden je postala mama. Imena prvorojenca sicer še vedno ni razkrila.

Dodala je, da je bilo prvih nekaj mesecev materinstva pravi vrtiljak čustev in da se zdaj šele zaveda, kako veliko odgovornost ima, da sina vzgoji v človeka na mestu. "Vzgoja temnopoltega moškega je ena najbolj odgovornih stvari v življenju. Ves čas se sprašuješ, v kakšno okolje uvajaš svojega otroka in ali bo res moral odraščati na takšnem planetu." Dejstvo, da so postali družina, jo je še bolj zbližalo tudi s partnerjem, raperja pa je pohvalila, da je zelo skrben oče.

Zdaj je drugič noseča, a je dejala, da si želi še več otrok.

Prvi album po letu 2016

Rihanno so sicer v prejšnjih letih že večkrat povabili k nastopu na Super Bowlu, a je povabila do letos zavračala. V pogovoru za Vogue je pojasnila, da je letos to priložnost sprejela, ker se je počutila dovolj močno, da stopi na tako pomemben oder, a da je na svetu treba popraviti veliko stvari. To je bil tudi njen prvi nastop v živo, ki so ga prenašale televizije, od nastopa na podelitvi grammyjev leta 2018.

Dodala je, da namerava do konca leta izdati nov album – novega izdelka ni predstavila vse od leta 2016.