Razšla naj bi se že 31. julija. Foto: EPA
Razšla naj bi se že 31. julija. Foto: EPA

Robin Wright, znana tudi po svoji vlogi v seriji Hiša iz kart (House of Cards), se je s Clémentom Giraudetom romantično zapletla leta 2017, avgusta naslednje leto sta se v Franciji tudi na skrivaj poročila. Po štirih letih zakonskega življenja s podjetnikom, ki dela za Saint Laurent, pa je ameriška igralka vložila ločitvene papirje.

Po ločenih poteh naj bi par, ki skupaj nima otrok, odšel že 31. julija, kot razlog pa je zvezdnica v dokumentih navedla "nepremostljive razlike". V skladu s pogodbo, ki naj bi jo zakonca sklenila po poroki, je njeno in njegovo premoženje ločeno. Prav tako naj bi Wright označila, da ne želi, da sodišče dodeli preživnino kateremu koli izmed njiju, poroča tabloid TMZ.

Američanka je v preteklosti pred oltar stopila dvakrat. Z že pokojnim igralcem Danom Witherspoonom se je poročila leta 1986 in se ločila dve leti pozneje, njen drugi mož pa je bil Sean Penn. Večno zvestobo sta si obljubila leta 1996, a sta zakon končala leta 2010. Skupaj imata hčer Dylan Francis in sina Hopperja Jacka.