"Najsrečnejši rojstni dan moji najljubši osebi na svetu. Edinstven si. Se vidiva kmalu!" je Kayla v sredo voščila Lochteju za 32. rojstni dan. Foto: Instagram Kayla Rae Reid
Plavolaso lepotičko naj plavanje ne bi kaj preveč zanimalo, a to Lochteju povsem ustreza. Foto: Instagram Kayla Rae Reid

Za 32-letnega ameriškega plavalca sedem let mlajša plavolaska stiska pesti v Riu tudi v živo, saj je Lochte konec tedna ob obisku staršev objavil fotografijo, na kateri mu Kayla sedi v naročju. Reidova, Playboyeva zajčica julija 2015, po drugi strani že štiri mesece na svojem Instagramu občasno objavlja fotografije s svojim novim zvezdniškim fantom.

Prejšnji teden mu je tako zaželela vse najboljše za rojstni dan in ga označila za svojo "najljubšo osebo na svetu", po "dokazni" fotografiji poljuba pomladi je junija objavila video z Lochtejem zgoraj brez, ki ji pomaga pri treningu boksa, prejšnji mesec pa se je v majici z napisom Lochte naslajala nad velikim plavalčevim plakatom s pripisom "Go, Lochte, go" - čeprav je plavanje kot šport prav nič ne zanima.

Po poročanju Us Weeklyja je "Rayla", kot sta si nadela ljubkovalni vzdevek, par najmanj od marca.

Kako sta se 11-kratni dobitnik olimpijskih medalj in Reidova spoznala, ni jasno, je pa Lochte znan spogledljivec, ki je svojo sanjsko žensko med drugim iskal z aplikacijo za samske Tinder, kjer je po lastnih besedah spoznal "vrsto osupljivo lepih žensk, ki so pametne, imajo službo in vse".

Ljubezen iskal v resničnostnem šovu
Lochte je svoje iskanje prave ljubezni leta 2013 dokumentiral tudi v lastnem resničnostnem šovu What Would Ryan Lochte Do?, za revijo People pa je takrat povedal, da išče dekle, ki bi ga spravljalo v smeh. "Iskreno povedano, če me lahko nasmeji, me je že kupila. Če ni zabavna, jemlje življenje preresno, tako pa sam nedvomno ne živim. Zabavam se v vseh vidikih življenja," je povedal.

Privlačni plavalec nalezljivega nasmeška je ob tem dodal, da je včasih težko najti žensko, ki bi lahko sledila zahtevnemu življenjskemu slogu vrhunskega plavalca. "Sem olimpijski tekmovalec, s tem pa pride veliko zahtev in obveznosti, ki pridejo z mojim življenjem. Vedno sem na poti. Če se ženske vedno zanašajo na to, da jim bom pomagal, ali če niso samostojne, me to zelo odbija."

Lochte, ki je bil na prejšnjih olimpijskih igrah v Londonu znan kot eden največjih žurerjev, zdaj pa naj bi se zresnil in se bolj posvetil tekmam, se bo v Riu v sredo na 200 metrov mešano pomeril proti svojemu velikemu tekmecu Michaelu Phelpsu.

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on Jul 5, 2016 at 6:58am PDT

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on May 11, 2016 at 7:52pm PDT

A photo posted by KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) on Apr 15, 2016 at 11:21pm PDT