Sandra se kljub propadlemu zakonu ne želi odpovedati pastorki. Foto: EPA
Sandra se kljub propadlemu zakonu ne želi odpovedati pastorki. Foto: EPA
Sandra Bullock
Lepa Sandra je kmalu po podelitvi oskarjev doživela hladen tuš- Mediji so se razpisali o moževi nezvestobi. Foto: Reuters

Letošnja oskarjevka Sandra Bullock se je po umiku iz javnosti (odšla je v rodni Texas) zaradi zakonskih težav, ki jih je povzorčila domnevna moževa nezvestoba, odločila vrniti v Los Angeles in medijski gonji narediti konec.

Potem ko se je že izselila iz skupnega doma, je verjetno ločitveni postopek le še vprašanje časa. Kljub temu pa je 45-letna igralka, ki jo je letos filmska akademija nagradila z zlatim kipcem za vlogo v filmu Blind Side, odločena, da se bo bojevala za skrbništvo nad petletno Sunny.

Je Sandra res noseča?
Sunny je sicer hčerka Jesseja Jamesa in pornoigralke Jannine Lindermulder, vendar je že od njenega rojstva zanjo skrbela prav Sandra. Pred kratkim pa sta Sandra in James zaradi neodgovornega ravnanja dekličine biološke mame tudi uradno dobila skrbništvo nad malo Sunny.

Sandra je na Sunny zelo navezana in se ji ne želi odpovedati zaradi propadlega zakona. Kot pišejo mediji, pa naj to ne bi bila edina Sandrina težava, saj naj bi bila igralka, ki je kmalu po prejemu prvega oskarja v karieri izvedela za domnevne moževe skoke čez plot, noseča. Tako naj bi bi bila odločitev o ločitvi še težja, vendar pa naj bi bil po mnenju nekaterih konec petletnega zakona neizbežen.

Opravičilo očitno ni zaleglo
40-letni Jesse se je v izjavi za medije Sandri in otrokom opravičil za vse bolečine, ki jim jih je povzročil. Jesse skakanja čez plot ni priznal, je pa dejal, da zaradi "zamegljene presoje zasluži vse, kar se bo slabega zgodilo". "Večina obtožb je neresničnih in neutemeljenih. To je vse, kar bom povedal o tem, saj ne želim zasebnih zadev umazati z javnimi opazkami," je med drugim zapisal kmalu po objavi novice, da je Sandro večkrat prevaral.

Priljubljena igralka in James sta se spoznala leta 2004 na snemanju oddaje Monster Garage, ki jo je vodil Jesse in so jo predvajali na Discovery Channelu. Par se je leto pozneje poročil ob sončnem zahodu na ranču blizu Santa Barbare, obreda pa se je udeležilo 300 gostov. James ima iz prejšnjih zvez tri otroke (poleg Sunny še hčer in sina iz prvega zakona s Karlo James), za katere je Bullockova že večkrat dejala, da so kot njeni in da si zato bioloških niti ne želi.