Par še ni razkril imena deklice. Foto: EPA
Par še ni razkril imena deklice. Foto: EPA
Stephen Belafonte in Mel B
To je prvi skupni otrok za Belafonta in Mel B. Foto: EPA

Le nekaj tednov po tem, ko je Victoria Beckham rodila svojo prvo hčerko, se je "družina" nekdanjih članic skupine Spice Girls še povečala. Mel B, znana kot Scary Spice, je sinoči še tretjič postala mati. "Tako mama kot deklica sta srečni, zdravi in v redu," je ob veseli novici sporočila pevkina predstavnica za stike z javnostjo.

Potrditev novice pa je sledila tudi na družabnem omrežju Twitter. "Končno je prišel otrok! Stephen se je skoraj onesvestil, Pheonix pa je zakričala. Sama sem se smejala tako glasno, da je deklica poletela ven. To je tako neverjetno," je zapisala Mel B.

36-letnica, ki se je nazadnje preizkušala kot ena izmed sodnic v avstralskem resničnostnem šovu X-Factor, ima že od prej dve hčerki - 12-letno Phoenix Chi z nizozemskim plesalcem Jimmyjem Gulzarjem in triletno Angel s priljubljenim igralcem Eddiejem Murphyjem. Belafonte pa ima iz prejšnje zveze 6-letno hčerko Giselle.

Rumeni mediji so se razpisali predvsem ob rojstvu Angel. Z Murphyjem je Mel B preživela na sodišču kar 15 mesecev, bitka med njima pa se je končala, ko je igralec privolil v plačevanje 35 tisoč funtov na mesec za hčerko, dokler ne bo dopolnila 18 let.