George in Amal Clooney na poroki Harryja in Meghan leta 2018. Foto: AP
George in Amal Clooney na poroki Harryja in Meghan leta 2018. Foto: AP

Kot poroča New York Post, se hollywoodski zvezdniki, vključno z njunimi slavnimi sosedi v Montecitu, kot so Steven Spielberg, Julia Louis-Dreyfus in Rob Lowe, izogibajo paru, saj se bojijo, da bosta razkrila njihove skrivnosti – in jih odtujila od princa Williama in njegove soproge Kate.

Zakonca, ki sta se uradnim kraljevim dolžnostim odrekla leta 2020 in zamenjala Veliko Britanijo za Kalifornijo, denimo, letos nista bila povabljena na rojstnodnevno zabavo Oprah Winfrey – kljub njenemu velikemu in odmevnemu intervjuju s parom marca 2021. Oprah Winfrey je bila, tako kot tudi George Clooney in njegova soproga Amal, med zvezdniškimi gosti na poroko Harryja in Meghan.

“Vsi imajo film, ki ga želijo prodati, ali broadwajsko predstavo, s katero želijo gostovati (v londonskem) West Endu in se zavedajo, da se princ William in Kate ne bosta prikazala, če bosta menila, da gre za prijatelje Harryja in Meghan," je povedala producentka Paula Froelich za NewsNation.

“Moji viri pravijo, da se vse vrti okoli denarja. In veliki akterji v Hollywoodu ne mislijo ogroziti svojega posla za Harryja in Meghan.”

Oprah Winfrey je leta 2021 uspelo dobiti ekskluzivni intervju s parom – a njihovo prijateljevanje se je kmalu za tem ohladilo. Foto: AP
Oprah Winfrey je leta 2021 uspelo dobiti ekskluzivni intervju s parom – a njihovo prijateljevanje se je kmalu za tem ohladilo. Foto: AP

Brez poleta na Air Force One

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta dobila košarico tudi od Bele hiše, ko so jima zavrnili polet na ameriškem predsedniškem letalu Air Force One s pogreba kraljice Elizabete II. septembra lani nazaj v ZDA. Belo hišo naj bi skrbelo, da bi polet osovraženega kraljevega para s predsednikom Joejem Bidnom in prvo damo Jill Biden dvignil prah in skazil odnose z Veliko Britanijo.

Hollywoodske zvezdnike skrbi tudi, da bi par, ki ni ravno znan po svoji taktnosti, razkril kaj, kar bi delili z njima zaupno, še pravi Froelich.

V svoji knjigi spominov Rezerva (“Spare”) je Harry, denimo, zapisal, da mu je na zabavi Courtney Cox v njeni vili v Los Angelesu neimenovani igralec v hladilniku zvezdnice Prijateljev pokazal škatlo “čokoladnih bombonov z norimi gobami".

“S kolegom sva jih nekaj pograbila, se nabasala z njimi in poplaknila s tekilo,” je zapisal in opisal svoje halucinacije. Cox je za revijo Variety to zanikala. “Prav gotovo nisem gostom ponujala norih gobic.”

Čeprav je Rezerva postala najhitreje prodajana neleposlovna knjiga vseh časov, je po podatkih raziskave družbe On The Beach postala tudi knjiga, ki jo dopustniki najpogosteje puščajo za seboj na plažah in hotelih. V letoviščih po Evropi so tako v hotelskih sobah, smetnjakih in ob bazenih našteli več kot sto izvodov Harryjeve knjige.