Za zvezo para ni pomagalo, da sta požgala skoraj vse mostove s kraljevo družino. Harry in William, ki sta si bila nekoč tako blizu, zdaj sploh ne govorita več. Foto: AP
Za zvezo para ni pomagalo, da sta požgala skoraj vse mostove s kraljevo družino. Harry in William, ki sta si bila nekoč tako blizu, zdaj sploh ne govorita več. Foto: AP

RadarOnline poroča, da sta si vojvoda in vojvodinja Susseška "vzela nekaj časa zase", da bi si "zacelila rane" in "ponovno zgradila svoj odnos". “Skušata ugotoviti, kaj ju je zadelo. Harry se ne znajde v Meghaninem kičastem hollywoodskem svetu," je povedal vir za portal in ob tem dodal, da upa, da se par znova najde.

A neki drug vir je za Page Six zatrdil, da govorice niso resnične in da gre zgolj za natolcevanja.
Princ Harry sicer načrtuje vrnitev v Afriko, kjer bo snemal nov dokumentarni film za Netflix – na pot naj bi se odpravil brez Meghan. Harry je večkrat poudaril, kako je zanj Afrika drugi dom in da se tam "najbolj počuti kot pravi on".

Po navedbah strokovnjakinje za britanski dvor Daniele Elser si 41-letna Meghan Markle, nekdanja igralka, "želi ustvariti lastno znamko in zaslužiti milijone", kar pomeni, da sta Meghan in Harry, ki imata štiriletnega sina Archieja in dveletno hčerko Lilibet, prvič na "resnično povsem drugačnih kariernih poteh".

Par se je poročil maja 2018, v zakonu pa sta se jima rodila sin Archie (4) in hčerka Lilibet (2). Foto: Vojvoda in vojvodinja Susseška
Par se je poročil maja 2018, v zakonu pa sta se jima rodila sin Archie (4) in hčerka Lilibet (2). Foto: Vojvoda in vojvodinja Susseška

RadarOnline še poroča, da naj bi bila zakonca, ki sta se poročila leta 2018, v Kalifornijo pa se preselila leta 2020, "pod izjemnimi finančnimi pritiski, da si lahko privoščita razkošni kalifornijski življenjski slog", vključno z graščino za 14 milijonov dolarjev, in astronomske stroške varovanja.

“Ta stres, skupaj s čustvenimi težavami, je njuno življenje spremenil v pekel,” je povedal vir. “S tem, ko bosta nekaj časa narazen, vsak na svoji celini, jima bo, tako vsaj upam, pomagalo najti, kar koli že potrebujeta, da se premakneta naprej.”

Sorodna novica "Anonimno, prosim" – nova doba tračarskih novic

Živi Harry res ločeno?

Medtem pa je anonimni vir za tračarski portal Deuxmoi, ki ima običajno razmeroma zanesljive vire, povedal, da je par prodal vilo v Montecitu in da se je Harry "preselil drugam". Snovalka Deuxmoija je ob tem pripisala: “Nisem prepričana, ali je bila hiša prodana, sem pa slišala pred nekaj tedni, da Harry živi ločeno.”

Kljub bridkim družinskim sporom in kritikam javnosti, bodisi zaradi osebnih ali poslovnih projektov, viri za RadarOnline navajajo, da je bil za njuno razmerje usodnejši fiasko s Spotifyjem. Prejšnji mesec je ta priljubljeni ponudnik pretočnih vsebin nenadoma razdrl 20 milijonov dolarjev vredno pogodbo s Harryjem in Meghan, ki sta za Spotify ustvarjala svoj podcast "Arhetipi".

Razlog naj bi bil, da paru ni uspelo sproducirati toliko vsebin, kot je pogodba terjala od njiju. Harry naj bi med drugim predlagal, da bi posnel intervjuje z Donaldom Trumpom, Markom Zuckerbergom, Vladimirjem Putinom in papežem Frančiškom, ki naj bi jih spraševal o "travmah iz otroštva" in očetovstvu, kar naj bi odgovorne pri Spotifyju povsem "zbegalo", tako koncept kot izvedljivost intervjujev z osebami, ki intervjujev ne dajejo, kot je denimo Putin.

Spodleteli projekt je bil še eden v nizu piarovskih spodrsljajev za par, ki sta bila v istem času deležna precej posmeha zaradi trditve, da so ju sredi New Yorka z avtomobili preganjali paparaci. Harryjeva knjiga Rezerva (Spare) je bila sicer prodajna uspešnica, a prav tako tudi zasmehovana in kritizirana, tako zaradi pretiranih intimnih podrobnosti kot navedb, kako je streljal talibane.