Najmlajši izmed štirih otrok ustanovitelja Playboya Hugha Hefnerja, ki je pri 91 letih umrl leta 2017, s svojo izbranko pričakuje ne le enega, ampak kar dva otroka. Cooper, sin Kimberley Conrad, ki je poročen z britansko igralko Scarlett Byrne, je na družbenih omrežjih naznanil, da se bo marca njuna družina razveselila še dveh članov.

"Med čakanjem na prihod dvojčkov ne bi mogla biti srečnejša, da nadaljujeva dogodivščino skupnega starševstva," je 30-letni podjetnik in rezervist v vojnem letalstvu Združenih držav Amerike zapisal ob objavi prikupne fotografije, na kateri je leto starejša Byrne pokazala svoj nosečniški trebušček, poroča People.

Zvezdnica, ki je najbolj zaslovela, ko je v filmski franšizi Harry Potter odigrala lik Gatke Garkinson (Pansy Parkinson), v seriji Vampirski dnevniki (The Vampire Diaries) pa je prevzela vlogo Nore Hildegard, je s svojimi sledilci tudi sama delila, da je za razširitev družine zelo hvaležna.

Paru, ki se je poročil novembra leta 2019, se je sicer lanskega avgusta rodila hčerka Betsy Rose. Poimenovala sta jo po Cooperjevi babici, ki je mesec predtem umrla, tako pa sta se ji želela pokloniti, saj je obema veliko pomenila.