Janet se je s katarskim poslovnežem Wissamom Al Mano poročila leta 2012. Foto: Reuters
Janet se je s katarskim poslovnežem Wissamom Al Mano poročila leta 2012. Foto: Reuters

Prvi je novico o Janetini nosečnosti objavil Entertainment Tonight, ki se sklicuje na besede neimenovanega vira blizu Janet in njenemu možu. Televizija E! News je poročala, da je pevka, ki se je zdravila zaradi težav z neplodnostjo, uspešno zanosila in da je v drugem trimesečju nosečnosti.

Tiskovni predstavniki Jacksonove za zdaj novice še niso komentirali, je pa to v sredo posredno namignila sama. Na družbenem spletnem omrežju snippet je objavila posnetek svojega plesa z geslom #dammnBaby oz. "presneti otrok". Ali gre le za promocijo novega singla Dammn Baby ali pa je res noseča, še ni znano.

Turneja prestavljena zaradi družine
Janet je sprožila ugibanja, da je noseča, že pred časom, potem ko je nenadoma za nedoločen čas preložila svojo koncertno turnejo Unbreakable. Pevka je v videosporočilu na svojem Twitterju sporočila, da drugi del turneje začasno prelaga, medtem ko se bosta z možem Wissamom Al Mano posvetila "načrtovanju družine".

"Smo v drugi polovici turneje, ampak je prišlo do nenadne spremembe. Zdelo se mi je pomembno, da za to prvi izveste. Z možem načrtujeva družino. Zato bom morala turnejo preložiti," je dejala. "Prosim, poskusite razumeti, da je pomembno, da to storim zdaj. Moram počivati, zdravnik je tako ukazal. Nisem pozabila na vas. Turnejo bom nadaljevala takoj, ko bom lahko."

Jacksonova se je z 41-letnim katarskim poslovnežem Al Mano poročila leta 2012, je pa to zanjo tretji zakon.