Ker so se poti očetov Elliota Graingea, sina izvršnega direktorja glasbene založbe Universal Music Group, in Sofie Richie, hčere legendarnega glasbenika Lionela Richieja, v glasbenem svetu križale, sta tudi njuna otroka več let prijateljevala. Sčasoma je to preraslo v ljubezen – manekenka in ustanovitelj neodvisne glasbene založbe 10K Projects sta romantično zvezo na Instagramu uradno potrdila lani aprila.

23-letnica, ki je bila pred tem tri leta v zvezi z nekdanjim partnerjem Kourtney Kardashian Scottom Disickom, se je pred kratkim na počitnice s svojim dragim, prijatelji in družino odpravila, nevedoč, da jo namerava Grainge na Havajih zaprositi za roko. "Zaprosil naj bi jo tik pred večerjo," je za E! News dejal neimenovan vir in dodal, da je bila zvezdnica zelo presenečena. Na družbenih omrežjih so zaokrožile fotografije romantične zaroke ob sončnem zahodu in v siju sveč, ki jih je Sofia pospremila z besedami: "Večnost ni dovolj dolga."

V komentarjih sta zaročencema med drugim čestitali tudi igralki Lisa Rinna in Lily Collins, pridružile pa so se Nicola Peltz Beckham, Rita Ora in članica k-pop zasedbe Blackpink Rosé. Novico je delila tudi njena sestra Nicole, ki je pomembnemu dogodku prisostvovala in se ob tem pošalila: "Komaj čakam, da vso pozornost preusmerim nase."

Golobčka, ki svoje razmerje ohranjata zase, naj bi se že nekaj časa pogovarjala o naslednjem koraku v zvezi. "Sofia je vedela, da je Elliot pravi," je zagotovil vir, ki je še sporočil, da naj bi veselo novico z njima navdušeno praznovali tudi vsi bližnji, saj menijo, da sta si usojena. Tudi Sofijin oče Lionel naj bi ga lepo sprejel in se že veselil, da bo postal del družine.