40-letna pevka ima za seboj pestro preteklost menjavanja moških. Foto: EPA
40-letna pevka ima za seboj pestro preteklost menjavanja moških. Foto: EPA

Znano je, da sta se Severina in srbski "kralj bakra" Milan Popović zaljubila zelo na hitro. Poslovnež je pevko pred tremi leti kot glasbeno gostjo povabil na svojo novoletno zabavo v Beogradu in zgodila se je ljubezen na prvi pogled. Od takrat je bilo veliko govora o morebitni poroki, posebej, ko ji je poklonil zaročni prstan, ki naj bi bil vreden kar 30.000 evrov. Februarja lani pa se jima je rodil deček Aleksander.

Vse se dogaja hitro
A nato je šlo v njunem razmerju močno navzdol, saj smo lahko brali, da se 46-letni Milan za sinka ne briga kaj dosti, našel naj bi si tudi že novo dekle, Severina pa je nato oktobra lani potrdila, da se je njuna burna romanca končala že avgusta. Od takrat je zatrjevala, da ji zanj ni več mar in da živi le še za sinka, pred kratkim pa je posnela tudi novo pesem in začela spet nastopati.

Ljubezen obnovila decembra
Zdaj pa je očitno znova srečna tudi zasebno. Konec tedna je namreč na snemanju srbske oddaje Ami G Show v Beogradu razkrila, da sta z Milanom znova skupaj - in to že od decembra. "Ljubiva se. Skupaj sva. Najina ljubezen tako ali tako nikoli ni bila vprašljiva," je dejala Hrvatica.

Da sta zgladila vse razlike, pa je dan pozneje potrdil tudi premožni Srb, ki je hrvaškim medijem dejal: "Nikoli se nisva kregala, tako da se nama niti ni bilo treba pobotati," je dejal in dodal, da se s priljubljeno Seve tudi v mesecih, ko nista bila uradno skupaj, nista oddaljila drug od drugega.

Pol milijona dolarjev za kliniko
Srečna družinica tako skupaj živi v Beogradu, za neki srbski portal so tudi pozirali skupaj, vsi nasmejani do ušes. Popović pa je ob Aleksandrovem prvem rojstnem dnevu neki ginekološki kliniki in institutu za zdravstveno varstvo otrok in mladine v Vojvodini daroval kar pol milijona evrov. Zaradi njegove dobrodelnosti je sinček Aleksander iz rok predsednika sklada B92 Verana Matića prejel priznanje za "otroka heroja", saj naj bi bil "navdih za sodelovanje Milana Popovića v humanitarnih akcijah".

Severina najnovejša skladba nosi naslov Dobrodošao u klub. Videospot zanjo si oglejte spodaj.