Presrečna zaljubljenca. Foto: Twitter
Presrečna zaljubljenca. Foto: Twitter

"Rekla je 'da'. Madam Monfils," je 34-letni francoski igralec tenisa zapisal na Twitterju, objavo pa pospremil s simbolom srca in fotografijo prstana, ki se sveti na roki 26-letne ukrajinske športnice pred njegovim portretom.

Fotografije para ob vznožju zasneženih gora je objavila tudi Svitolina. "Da!!! Začetek večnosti," je pripisala. Ob sta dodala tudi ključnik #julij2021, tako da se najverjetneje nameravata takrat sprehoditi do oltarja.

Razmerje potrdila pred dvema letoma

Odprto prvenstvo Avstralije leta 2019 ni prineslo zgolj napetih teniških dvobojev, temveč je potrdilo tudi romanco med omenjenima športnikoma. Po poročanju Eurosporta je bila ukrajinska teniška igralka Svitolinova sprva zadržana glede komentiranja odnosa s Francozom, saj so jo novinarji spraševali, kaj je pomenila njegova navzočnost na dvoboju, ki ji je v Melbournu prinesel drugo zmago.

Odprla se je šele na novinarski konferenci, kjer je poudarila, da ji Monfils stoji ob strani. "Podpira me in jaz enako počnem zanj. Razumem, s čim se spopada in obratno." Ob tem pa je potrdila še, da sta par.

Poleg tega, da je razmerje potrdila za novinarje, sta odprla tudi skupni profil G.E.M.S. Life na družbenem omrežju Instagram, kjer s sledilci delita skupne trenutke iz vsakodnevnega življenja.