Melaniji se trebušček že pozna. Foto: EPA
Melaniji se trebušček že pozna. Foto: EPA
Melanija in Donald Trump
Donald svoje žene ne bo spremljal pri porodu. Foto: EPA

Melanija, ki je v sedmem mesecu nosečnosti, kar žari od sreče. Donald ni pričakoval, da se bo vse skupaj zgodilo tako hitro, zdaj pa tudi on nestrpno pričakuje svojega petega otroka.

Dneve preživljata mirno
Zakonca Trump se sicer udeležujeta družabnih dogodkov, vendar večere najraje preživljata doma, kjer Melanija velikokrat skuha večerjo. Donald ženino kuhinjo obožuje, vendar sam ne namerava nikoli stopiti za štedilnik. Tudi kave ženi nikoli ne prinese v posteljo, saj sam vstane kar nekaj ur pred Melanijo. Takrat prebere časopise in pregleda novice na televiziji.

Nato se odpravi v službo. Melanija v času nosečnosti vstane ob sedmih in nadzoruje gradnjo otroške sobe v njunem stanovanju na Peti aveniji. Melanija možu ne želi izdati, katerega spola je otrok, zato mu tudi ne bo dovolila, da bi z njo nakupoval otroška oblačila. Tako je Donald ne bo spremljal niti pri porodu.

Melanija že načrtuje čas po porodu
Prvih nekaj mesecev po porodu namerava Melanija ostati doma, potem pa že načrtuje nadaljevanje manekenske kariere. V pomoč ji bo tudi varuška, ki jo je že najela. Zakonca bosta 22. januarja praznovala svojo prvo obletnico, vendar ne bosta priredila posebnega slavja. Obletnico bosta preživela sama, kar naj bi jima najbolj ustrezalo.