Foto:
Foto:
Okoli cerkve, kjer je potekala poročna slovesnost, so se že zjutraj začeli zbirati številni fotografi in radovedneži.
Goste so sprejeli na Trumpovem posestvu Mar-a-Lago, v razkošni plesni dvorani, ki so jo razsvetljevali številni lestenci.
Med gosti, ki naj bi jih bilo okoli 350, so bili številni znani obrazi. Na sliki je televizijska zvezda Barbara Walters ob prihodu na poroko.
Poroke se je udeležil tudi pevec Billy Joel s svojo ženo Latie Lee.
Poroka stoletja, kot so jo poimenovali številni mediji, je bila polna glamurja in blišča. Za 58-letnega Trumpa je bila to tretja poroka, 34-letna Melania pa je prvič stopila v zakonski stan. Samo za zaročni prstan naj bi Trump odštel 1,5 milijona dolarjev.
Supermodel Heidi Klum ob prihodu na poroko.
Med povabljenci je bil tudi pevec Tony Bennett.

Ameriški mediji poroko med 58-letnim Donaldom in 34-letno Melanio zaradi odmevnosti, razkošja in povabljencev opisujejo v superlativih.

Seznama gostov se ne bi sramovali niti v Beli hiši, saj so bili po poročanju newyorškega časopisja med povabljenimi celo britanska kraljeva družina, monaški princ Albert, znani politiki, priljubljeni pevci, filmski igralci, medijske in televizijske osebnosti ter športniki.

Trump je vse predporočne priprave prepustil nevesti, uslišal je tudi njeno željo, da naj poročne slovesnosti ne prenaša televizija.