Usher in Jennifer Goicoechea sta se le nekaj ur po njegovem nastopu ob polčasu Super Bowla, kjer sta se mu kot gosta pridružila tudi Alicia Keys in Ludacris, odločila za naslednji korak v njuni večletni zvezi.

Po podatkih poročnega lista sta se poročila v Las Vegasu, obred pa je vodil duhovnik Ronald Joseph Polrywka, lokalno bolj znan kot Ron DeCar, ki slovi po tem, da prevzame podobo Elvisa Presleyja. Na poroki, ki je potekala v kapeli na prostem, kjer so se zbrali njuni bližnji prijatelji in družina, je bila njuna priča Usherjeva mati Jonnetta Patton.

"Oba se veselita, da bosta še naprej, obdana z ljubeznijo, skupaj vzgajala svoje otroke in se vsem zahvaljujeta za dobre želje," je dejal pevčev tiskovni predstavnik, poroča People.

Medtem ko je za Goicoecheo to prvi zakon, je bil zvezdnik v preteklosti že poročen

Čestitamo mladoporočencema,” je veselo dejala Melody Willis-Williams, lastnica kapele Vegas Weddings Melody Willis-Williams, in dodala, da so bili navdušeni nad tem, da so gostili "epski dan" para. "Seveda sta se poročila v Las Vegasu. Obstaja za to boljši kraj kot Svetovna prestolnica porok?" je dejala Lynn Marie Goya, vodja okrožnega urada za zakonska dovoljenja.

Ta je še dodatno potrdila, da je njen urad izdal dovoljenje 45-letnemu grammyjevcu in njegovi pet let mlajši izbranki, ki sta skupaj od leta 2019 in imata dva otroka.

Medtem ko je za Goicoecheo to prvi zakon, je bil zvezdnik v preteklosti že poročen. Usher se je od prve žene Tameke Foster ločil leta 2009 po dveh letih skupnega življenja in dobil skrbništvo nad njunima sinovoma. Decembra 2018 je pevec po treh letih skupaj z drugo ženo in nekdanjo menedžerko Grace Miguel vložil zahtevo za ločitev.