Je sploh še kakšna rešitev za zakon Kutcherja in Moorove? Predstavnika obeh igralcev sta se zavila v molk. Foto: EPA
Je sploh še kakšna rešitev za zakon Kutcherja in Moorove? Predstavnika obeh igralcev sta se zavila v molk. Foto: EPA
Jamie Bergman in David Boreanaz
Varanje naj bi dolgoročno le še bolj povezalo Jamie Bergman in Davida Boreanaza. Foto: EPA
David Boreanaz
Boreanaz je poudaril, da se bo za svoj zakon še naprej boril. Foto: EPA
Ashton Kutcher in Demi Moore
Kutcher in Moorova sta osem let veljala za enega najsrečnejših parov v Hollywoodu. Foto: EPA

Maja je igralec Boreanaz skesano priznal, da vsekakor ni angel. Javno je spregovoril, da je prevaral svojo soprogo Jamie Bergman. Nekdanjo Playboyevo zajčico je igralec spoznal leta 2001 v Playboyevem dvorcu med valentinovo zabavo. Devet mesecev pozneje sta postavni igralec in plavolasa zajčica skočila v zakonski jarem. Več kot desetletna idila je bila prekinjena letos spomladi. A novica, da je igralec prevaral svojo izbranko, je pravzaprav sprožila še več temnih oblakov nad igralca.

Nekaj tednov za priznanjem, da je varal, se je zvezdnik serije Kosti (Bones) moral braniti še obtožb o spolnem nadlegovanju. Zvezdnik, ki je zaslovel kot Angel v seriji Buffy - Izganjalka vampirjev, nato je dobil svojo serijo Angel, zdaj pa je igralec in izvršni producent v kriminalni nanizanki Kosti, je obtožbe zanikal.

Danes na afero gleda kot na "izkušnjo, ki ga je dolgoročno povezala s soprogo". "V sveti zvezi kot je zakon, se znajdeš velikokrat zunaj njega zaradi neznanih razlogov, ki se na koncu izkažejo kot destruktivne," je pojasnil 42-letni igralec za TV Week. "To je neke vrste demon, ki te obsede," je še dodal Boreanaz. Po njegovem mnenju so v vsaki vezi "fantastični" trenutki in "izjemno nestabilni" trenutki.

Par, ki ima tudi dva otroka (Jadena in Bello), se po igralčevem priznanju ni ločil, ampak naj bi skušal svoj zakon rešiti. "Sem borec in sem ljubimec," je še poudaril Boreanaz za TV Week.

Demi in Ashton vsak na svojo pot?
Varanje pa naj bi po poročanju tujih medijev dodobra razburkal zakon filmske zvezdnice Demi Moore in njenega mlajšega moža Ashtona Kutcherja. Par je svojo šesto obletnico poroke, ki je bila 24. septembra, preživel ločeno. Moorova je le dan prej objavila sporočilo, ki ga imajo številni za zelo zgovorno.

Izposodila si je citat grškega filozofa Epikteta, učitelja stoicizma, ki se glasi nekako takole: "Ko nas prizadene nekogaršnja napaka, se obrnimo vase in preučimo svoje napake. Tako boš pozabil svojo jezo." Medtem ko se je Kutcher - ki sicer velja za vnetega "twitteraša" - zavil v molk na svojem priljubljenem družabnem omrežju. Razlog je bil znan nekaj dni pozneje, ko so se mediji razpisali, da je namesto praznovanja svoje obletnice s 13-let starejšo soprogo preživel strastno noč s 23-letno starleto Saro Leal.

Neimenovani vir je medijem razkril, da se je 48-letna Demi počutila ponižano: "Ona se je trudila, da ohrani njun zakon, ampak to ni bilo več mogoče, ko je videla fotografije, kako se Kutcher zabava v objemu Sare Leal. Njuna zgodba je zato končana."

Ona k odvetniku, on iz skupnega domovanja
Britanski mediji so se že razpisali, da naj bi Moorova v petek obiskala odvetnika, sicer strokovnjaka za ločitve. Prav tako pa so se rumeni mediji že razpisali, da Kutcher ne živi več s svojo ženo. Igralcema so številni na začetku napovedali, da njuna zveza ne bo dolgo trajala, a temu sta Moorova in Kutcher vztrajala kar osem (srečnih?) let.

Igralca sta svojo ljubezen kronala leta 2005, ko sta si obljubila večno zvestobo. Par pa je razmišljal celo o otrocih, potem ko se je Kutcher izkazal kot odličen očim njenim hčerkam, ki jih je imela iz zakona z akcijskim junakom Bruceom Willisom.