41-letni igralec Wilmer Valderrama je v nedeljo na družbenih omrežjih objavil fotografijo, na kateri v bolniški postelji pozira z zaročenko Amando Pacheco in pestuje svojo novorojeno hčerko. V spremljajočem poetičnem zapisu je novorojenko primerjal z angelom, ki je "prišla naravnost iz nebes" in s pripisom datuma razkril, da se je dekletce rodilo prejšnji ponedeljek v bolnišnici Cedars-Sinai v Los Angelesu.

Valderrama in Amanda Pacheco, ki sta nosečnost razkrila šele pred dobrima dvema mesecema, sta par od leta 2019, zaročila pa sta se januarja lani.

V pričakovanju novega družinskega člana pa je tudi glasbenik Ne-Yo – z ženo Crystal Renay se bosta namreč kmalu razveselila tretjega skupnega otroka. "Presrečen, da lahko oznanim ... družina se povečuje," je med drugim na Instagramu zapisal pevec in dodal ključnik #5thandFinal (#5inzadnji). Ob tem je objavil krajši video, na katerem objema svojo polgolo nosečo ženo in ji z roko strateško zakriva prsi.

Zakonca, ki sta sicer na začetku lanskega leta oznanila, da se razhajata, štiri mesece pozneje pa, da sta zgladila nesporazume, imata že dva sinova, in sicer dveinpolletnega Romana Alexander-Raja in petletnega Shafferja Chimera Jr. Glasbenik pa ima že iz prejšnje zveze z Monyetto Shaw sina in hčerko, devetletnega Masona in leto dni starejšo Madilyn.