Kim Kardashian je konec februarja vložila prošnjo za razvezo zakona z raperjem Kanyejem Westom. Ločitev naj bi bila sporazumna, dogovori o skrbništvu nad otroki pa potekajo v
Kim Kardashian je konec februarja vložila prošnjo za razvezo zakona z raperjem Kanyejem Westom. Ločitev naj bi bila sporazumna, dogovori o skrbništvu nad otroki pa potekajo v "prijateljskem vzdušju". Skupaj imata štiri potomce. Foto: Reuters

V objavah na Instagramu je podrobno opisala, kako so jo med nosečnostjo leta 2013 primerjali z orko in kako je bil njen videz čisto nasprotje videzu žene princa Williama Catherine, ki je bila hkrati noseča.

"Vsak dan sem jokala zaradi tega, kaj se dogaja z mojim telesom, predvsem zaradi pritiskov. Nenehno so me primerjali in opozarjali na to, kako bi morala biti videti zdrava oseba v današnji družbi," se težkih dni spominja resničnostna zvezdnica, ki je zaslovela z resničnostno oddajo Keeping Up with Kardashians.

Sorodna novica Dokumentarec odpira kritičen pogled na naš odnos do "težavnih, norih zvezdnic"

Dodala je, da so jo v nekaterih medijih primerjali s kitom ubijalcem po imenu Shamu, ki je včasih nastopal v tematskem parku SeaWorld. Vsak teden so jo poniževali s takšnimi in drugačnimi naslovnicami, na katerih so izpostavljali njene odvečne kilograme. "Zaradi tega je bila moja negotovost tako velika, da še mesece nisem mogla zapustiti hiše. Res me je zlomilo," je dejala.

"Nihče si ne zasluži, da bi ga zaradi zabave obravnavali s tako okrutnostjo in vnaprejšnjimi sodbami," je Kardashianova sporočila na Instagramu, kjer ji sledi več kot 208 milijonov ljudi.

Na travmatično obdobje se je spomnila med ogledom dokumentarca o Britney Spears, ki prikaže njen vzpon med popzvezde in nejasnosti glede njenega duševnega zdravja.