Poročila sta se leta 2014 v Benetkah, v zakonu pa so se jima rodili štirje otroci. Foto: Reuters
Poročila sta se leta 2014 v Benetkah, v zakonu pa so se jima rodili štirje otroci. Foto: Reuters

Govorice, da je zakon med zvezdnico resničnostnih oddaj in glasbenikom v krizi, so se sicer pojavljale že nekaj mesecev, zdaj pa so tabloidi dobili tudi potrditev: Kim je vložila zahtevek za ločitev. Po poročanju revije People Kim in Kanye že nekaj časa živita ločeno, glede skrbništva nad sedemletno North, petletnim Saintom, triletno Chicago in skoraj dve leti starim Psalmom pa naj bi se že dogovorila, da jih bosta vzgajala skupaj.

Pred poroko leta 2014 (dve leti po tem, ko sta postala par) sta Kardashianova in West podpisala predporočno pogodbo, tako da tudi delitev premoženja ni sporna, še piše omenjena revija.

Že lani poleti je – po številnih glasbenikovih izbruhih na Twitterju – sicer kazalo, da je zakona med 40-letno resničnostno zvezdnico in tri leta starejšim raperjem konec, a sta nato (začasno, očitno) zgladila nesporazume in po družinskih počitnicah zatrdila, da so odnosi med njima še vedno dobri. Pred enim mesecem pa so v javnost pricurljale informacije, da je Kardashianova najela znano odvetnico, specializirano za zvezdniške ločitve (ki pretežno zastopa ženske), Lauro Wasser in da je ločitev le še vprašanje časa.

Kot omenjeno, sta se zvezdnika začela sestajati pred devetimi leti, ko je bila Kim še poročena s svojim takratnim možem, košarkarjem Krisom Humphriesom (zakon je trajal celih 72 dni), pred slabimi sedmimi sta si usodni "da" izrekla na razkošni poroki v Firencah.