Tokrat se bomo pogovarjali o tem, kako lahko vožnja deluje na pare. Foto: MMC RTV SLO
Tokrat se bomo pogovarjali o tem, kako lahko vožnja deluje na pare. Foto: MMC RTV SLO

Ker se bliža valentinovo, smo ugotavljali, kako lahko vožnja deluje na pare. Avtomobilska kabina, kjer dva sedita tesno skupaj, je lahko kraj za prijetne pogovore. Lahko je tudi terapevtski prostor. O tem smo se pogovarjali z mimoidočimi na slovenskih ulicah.

Nato smo sedli za volan Maseratijevega prvega luksuznega športnega terenca levante ter vam pokazali, kaj smo o njem ugotovili. Po lanskem adrenalinskem doživetju s štirikolesnim pogonom quattro smo vam tudi letos ponudili sodelovanje na treningu zimske vožnje v Planici. Nato smo vam v testu predstavili Volvov veliki in luksuzni karavan s terenskimi ambicijami.

V Španiji smo se pridružili 12 avtomobilskim uredništvom, ki delujejo pod okriljem nemške založbe Motor Presse. Primerjali smo osem malih športnih terencev.

V novicah smo se dotaknili novega mercedesa razreda A, Škodinih novosti, nove španske znamke, Fordovega samovoznega policijskega avtomobila in novega najhitrejšega avtomobila na svetu, ki se bo predstavil v Ženevi.

Na koncu pa smo vam pokazali še test Suzukijevega najmanjšega terenca jimnyja, ki je doma na najbolj neurejenih površinah.

Maserati Levante Foto: MMC RTV SLO
Volvo XC90 Foto: MMC RTV SLO
Primerjalni test malih špoprtnih terencev Foto: MMC RTV SLO
Dušan Lukič Foto: MMC RTV SLO
Suzuki jimny Foto: MMC RTV SLO