Nina pravi, da je bil izlet v svet trancea le enkraten. Ostala bo namreč zvesta popu. Foto: Dance Republic
Nina pravi, da je bil izlet v svet trancea le enkraten. Ostala bo namreč zvesta popu. Foto: Dance Republic

S skladbo Dež je Nina nastopila na letošnji Emi, po povabilu organizatorja Dance Republic pa je z Elyksirjem in Reconcealom pripravila remiks. "Skladbo sem odpela v živo na njihovem dogodku. Ker je publika na plesnih dogodkih elektronske glasbe drugačna od koncertne publike, nisem vedela kaj pričakovati. Ko sem stopila na oder pred navdušeno množico, je dvom minil, adrenalin pa se je spremenil v pozitiven občutek in se zlil z odlično publiko," je za MMC povedala Nina, ki ji bo nastop ostal v spominu kot nekaj posebnega.

Novi single jeseni
Priredba, ki se zdaj vrti tudi na radijskih postajah, je nadaljevanje promocije Nininega najnovejšega, drugega albuma Slečeno srce, ki je na police prišel marca letos. Kot pravi, je o materialu za nov album še prezgodaj razmišljati, bo pa naslednji single predstavila jeseni.

Poletno koncertno sezono je s svojo spremljevalno skupino odprla že konec preteklega meseca. "Koncerti na prostem, ko so ljudje sproščeni in v poletnem vzdušju, so nekaj posebnega in vsak koncert je popolnoma novo doživetje. Tega se zelo veselim," pravi Nina, ki rada, če ji le čas dopušča, obišče kakšen poletni glasbeni festival tudi zasebno. "Težava pa je, ker se festivali datumsko prekrivajo s termini mojih nastopov, tako da po navadi obiščem tiste, kjer tudi sama nastopam," je sklenila za MMC.

Priredbo skladbe Dež lahko poslušate spodaj.