Misica Sandra Adam je bila barvno usklajena z rdečim dirkalnikom. Foto: Sandi Fišer
Misica Sandra Adam je bila barvno usklajena z rdečim dirkalnikom. Foto: Sandi Fišer

Še preden se bodo dirkači formule ena pomerili na prvi dirki v sezoni 2011, so v studiu 1 Televizije Slovenija na "krogu za ogrevanje" projekt formule ena programsko predstavili generalni direktor RTV Slovenija, Marko Filli, odgovorni urednik športnega programa na Televiziji Slovenija, Mile Jovanović, urednik športa na Valu 202, Aleš Smrekar, in odgovorni urednik Multimedijskega centra RTV Slovenija, Uroš Urbanija.

Da je bilo druženje v studiu 1 skoraj tako kot na dirkališčih Formule ena, sta poskrbela Miran Ališič in dirkalnik iz Maranella, ki sta se mu pridružili še dve dolgonogi lepotici: aktualna mis Slovenije Sandra Adam in sveža zmagovalka Eme Maja Keuc.

Sandra, priložnosti primerno v rdeči obleki, je Ališiču v krajšem pogovoru priznala, da sicer ni velika ljubiteljica formule ena, bo pa zagotovo gledala prvi prenos dirke na TV Slovenija. Šport misica spremlja le občasno, najraje ima umetnostno drsanje, kdaj si pogleda tudi smučanje. Maja pa je namesto besed, kot se za prihodnjo slovensko predstavnico na Evroviziji tudi spodobi, izbrala pesem.