4play želijo posneti čimveč novih pesmi in pripraviti tudi album. Foto: Hangar
4play želijo posneti čimveč novih pesmi in pripraviti tudi album. Foto: Hangar

Na njem so nastopili glasbeni izvajalci iz BiH, Hrvaške, Črne gore, Romunije, Bolgarije, Italije, Grčije, Francije in Slovenije. Tina, Sanja, Grega in Matjaž so se na tem festivalu dobro odrezali že lansko leto, saj so domov prinesli nagrado za najboljši scenski nastop. Zato so letos prejeli posebno povabilo s strani organizatorjev festivala.

Lovci na nagrade
Letos jim je šlo še veliko bolje. Skupina 4play je letos osvojila prvo mesto za nastop po mnenju strokovne žirije. V njej je bilo devet članov, iz vsake države je bil po eden. Četverica se je zmage izjemno veselila, saj so z njo dobili priznanje, da so na pravi poti. Veliko zanimanja za našo skupino je pokazala tudi srbska TV Pink, ki je obljubila, da bo v svoj program uvrstila videospot zmagovalne pesmi Sladki greh.

4play so s pesmijo Sladki greh nastopili tudi na letošnjem festivalu Pesem poletja v grosupeljskem Kongu. Konkurenca je bila izjemno močna, saj se je za laskavi naslov potegovalo kar 36 finalistov. Novomeščani so znova prepričali občinstvo in tako osvojili potovanje za dve osebi v Dubaj. Skupina ima za sabo več kot uspešno poletje. V prihodnosti bi radi posneli čimveč novih pesmi in končno izdali svojo težko pričakovano prvo ploščo.