Angee so izdali novo skladbo Pogled, za katero so posneli tudi videospot. Foto:
Angee so izdali novo skladbo Pogled, za katero so posneli tudi videospot. Foto:

Temu bi lahko pripisali predvsem Anjin vokal, ki očitno nima meja. Je pevka, pri kateri nikoli nimamo občutka, da je kar koli pretirano ali da nekaj manjka. Poleg Anje so v skupini še štirje člani, kitarist Stash, basist Tilen, bobnar Matjaž in klaviaturist Mitja.

"Glede na to, da smo bili takrat, ko smo ustvarili Pogled, vsi še zelo "zeleni", je presenetljivo, da je celoten komad točno tak, kot je bil takrat, se pravi ničesar nismo spremenili, ničesar odvzeli ali dodali. Nekateri komadi na novi plati so dobili današnjo obliko po doooolgem piljenju, Pogled pa je enostavno tak kot je, najboljši," pravi Anja.

Skupina ima za sabo že kar dolgo koncertno pot, stali so že na manjših in večjih odrih.
"Koncert je koncert," pravi Anja. "Igrali smo tudi že brez ozvočenja, na dva full-range zvočnika, ki jih jaz drugače uporabljam za monitoring na vaji. Med bendi na splošno velja, da mora stvar pokat, drugače si "pussy". Ampak ne glede na to, da je bil zvok zanič, je bila takrat žurka brez para. Špil pa je potekal na mrazu, na prostem, pri -10 stopinj Celzija!"

Tudi na radiih so navzoči že dalj časa z njihovo prvo uspešnico Vedno bo tako. Lani so nas razgibali s komadom Big star, za katerega so posneli tudi videospot. Trenutno so pred izidom debitantske plošče z naslovom I'm cool, ki bo po vsej verjetnosti izšla v sredini februarja, kmalu pa se bo na TV-programih začel predvajati tudi videospot za sladbo Pogled.