58-letnik se sicer uvršča med najbolj prodajane izvajalce vseh časov. Foto: Reuters
58-letnik se sicer uvršča med najbolj prodajane izvajalce vseh časov. Foto: Reuters

Da je bil priljubljeni pevec nekoč v romantičnem razmerju s princeso Diano, se šušlja že od leta 1985, ko je glasbenik izdal skladbo z naslovom "Diana". Ne le naslov, ampak tudi besedilo skladbe namreč namigujeta na to, da pevec do kraljice ljudskih src goji globoka čustva.

Da je pesem zares namenjena princesi Diani, glasbenik ni nikoli potrdil, nedavno pa je v pogovorni oddaji "Watch What Happens Live", govorice dokončno ovrgel.

Na vprašanje voditelja Andyja Cohena, ali je bilo med njim in princeso več kot samo prijateljstvo, je glasbenik namreč odgovoril: "Bila sva dobra prijatelja, zelo dobro prijatelja."

Glasbenik in fotograf
58-letnik se sicer uvršča med najbolj prodajane izvajalce vseh časov. Za svoje ustvarjanje je prejel številne grammyje, zaradi svojega glasbenega ustvarjanja za filme pa se je vpisal tudi med nominirance za oskarja.

Čeprav glasba ostaja njegova največja strast, se zadnja leta uspešno ukvarja tudi s fotografijo. Do zdaj mu je v svoj fotografski objektiv uspelo ujeti kar nekaj znanih obrazov, med njimi se je znašla tudi Tina Maze.

Izseku pogovorne oddaje in skladbi "Diana" lahko prisluhnete na spodnjih povezavah.