Letošnje Melodije morja in sonca bodo v soboto, 14. julija, ob 21. uri. Foto: ZEN
Letošnje Melodije morja in sonca bodo v soboto, 14. julija, ob 21. uri. Foto: ZEN

"'Girl power' ... Mislim, da z Bernardo to znava," je poudarila Flegova.

Bernarda Žarn bo letos festival povezovala prvič, a je dejala, da se tega zelo veseli, saj festival vsako leto z zanimanjem in navdušenjem spremlja. "Očarana sem nad sproščenostjo in dobro voljo občinstva in nastopajočih." Dodala je, da sta z Lorello že dolgo zaveznici in prijateljici, zato bo to zagotovo čutiti tudi na odru.

"Letos se mi bo pridružila Bernarda, moja ljuba prijateljica ... Dolgo sva si želeli skupno pogovorno oddajo in vodenje in zdaj je končno napočil čas za to žensko energijo. Vem, da bo lepo, drugače in zelo sproščeno. V teh trenutkih je prijateljstvo zelo pomembno in imam ga z Bernardo, zato sem privilegirana in komaj čakam na MMS 2018," pa je o letošnjih Melodijah morja in sonca dejala Lorella.

Na drugi strani ima Lorella Flego z odrom Melodij morja in sonca kar nekaj izkušenj, a še vedno se zaradi časti, da lahko stoji na odru Avditorija Portorož in občinstva, pojavlja tudi trema. V soboto se bodo na festivalu MMS predstavili Steffy, Bogdan, The Plut Family, skupina Proteus, Swing Deal, Mila, Laurylin & Jan Bogatič, Manca Špik, Lea Sirk, Irena Vrčkovnik in MJAV, Klapa Semikantá, Prifarski muzikanti, Ana Štokelj in Kalamari. Nastopajoče bo spremljala festivalska skupina pod vodstvom Tomija Puricha.

Kaj sta pred sobotnim večerom povedali obe voditeljici, si lahko preberete spodaj.