Lady Gaga ima od lani serijo koncertov v
Lady Gaga ima od lani serijo koncertov v "mestu luči". Foto: EPA

Za to priložnost je pripravila dva različna nastopa, na katerih bo prepevala svoje uspešnice. Razkrila je, da bosta naslovljena Lady Gaga Jazz & Piano in Lady Gaga Enigma.

Pevka bo v svoji koncertni rezidenci v Las Vegasu predstavila dve svoji plati. Na nastopih Lady Gaga Enigma bo v ospredju njena ekstravagantna in mračna plat, na džezovskih nastopih Lady Gaga Jazz & Piano pa se bo predstavila v bolj umirjeni različici.

Prvi šov Lady Gaga bo v igralniški meki na sporedu 28. decembra. Pevka je v izjavi za javnost razkrila, da bo z Lady Gaga Enigma ponudila šov, drugačen od vseh, ki jih je ustvarila doslej. Namignila je, da bo deloval kot "slavje vsega, kar nas dela edinstvene".

Pravo nasprotje bo drugi nastop, na katerem bo prepevala minimalistične verzije svojih uspešnic ter druge izbrane popskladbe. Tega bo v nasprotju z enigmatičnim šovom izvedla le nekajkrat.

31-letna pevka je konec lanskega leta razkrila, da je podpisala dveletno pogodbo z lasvegaškim hotelom Park MGM Resort, nekdanjim hotelom Monte Carlo, ki leži na znameniti ulici The Strip. Tamkajšnja dvorana Park Theater lahko sprejme 5.300 gledalcev.

Las Vegas so za svojo koncertno rezidenco med drugim v preteklosti izbrali tudi Celine Dion, Elton John, Britney Spears in Mariah Carey.