Foto:
Foto:

31-letni glasbenik iz New Yorka, s pravim imenom Jeffrey Atkins, bo izid nove plošče napovedal s singlom Uh Oh, pri katerem gostuje njegov kolega Lil Wayne. Pred dnevi so za to pesem posneli tudi videospot. Tik pred izidom njegovega sedmega studijskega albuma bomo lahko prisluhnili še singlu Body, na katerem poje tudi Ashley Joi.

Gostujoči glasbeniki
Ja Rule se je snovanja novega albuma lotil preudarno. Na seznam njegovih gostov najdemo kopico velikih imen, kot so The Game, Fat Joe, Ashanti, MIMS, Papoose, Nas, Diddy, Ludacris, Jadakiss, 50 Cent, DMX, Rick Ross, Jennifer Lopez in Jay-Z. Tudi njegovo producentsko moštvo je precej zvezdniško, omenimo le Timbalanda, Coola and Dreja in Scotta Storcha.

Vrnitev po treh letih
Rule se na glasbeno sceno vrača po triletni odsotnosti. Svoj zadnji album R.U.L.E. je objavil leta 2004, prej pa še naslove Venni Vetti Vecci (1999), Rule 3:36 (2000), Pain Is Love (2001), The Last Temptation ( 2002) ter Blood In My Eye (2003). Leta 2005 je izšla plošča Exodus, na kateri najdemo njegove največje uspešnice.