Nov teden je prinesel nove skladbe. Val 202 je nanizal novih šest predlogov za tradicionalno popevko tedna. Poslušalci so za zmagovalki izbrali Parfum Jureta Lestarja in Cigarettes After Sex skupine You're all I want.

Domači predlogi:

Jure Lesar – Parfum

Konec januarja 2020 je Jure Lesar izdal prvo skladbo s prihajajočega novega albuma, ki bo izšel v letošnjih jesenskih dneh, predvidoma oktobra 2020. Drugi singel z novega albuma se imenuje Parfum, skladba, ki bo dala ime poletju, pravi.

By the Books ft. Lovro Ravbar – 24/7

Začetki skupine segajo v leto 2016, ko sta Niko in Joe začela z mešanjem avtorske, pretežno kitarske glasbe, z elektronskimi prijemi. V tokratni skladbi se je četverici pridružil še saksofonist Lovro Ravbar, širšemu občinstvu znan po svojem delovanju v zasedbi Leeloojamais.

T.M.S. Crew ft. Miha Zore – Kar seješ, to žanješ

Glasbena skupina T.M.S. crew je pred kratkim izdala nov studijski album Kar seješ, to žanješ, ki ponuja devet avtorskih skladb. Navkljub nekoliko tršim ritmom, kot smo jih bili od njih vajeni doslej, glasbeniki obljubljajo, da ohranjajo svojo značilno razgibano mešanico glasbenih slogov.

Tuji predlogi:

Sam Smith & Demi Lovato – I'm Ready

Smith, ki je v enem izmed intervjujev dejal, da je odraščal z glasbo Demi Lovato, je naposled le združil moči s priljubljeno popzvezdnico.

Cigarettes After Sex – You're All I Want

Brooklynska zasedba z novo skladbo nadaljuje potovanje v čudovito zasanjan svet noir romantike, ki nam ga je prvič razkrila s spontano uspešnico Nothing’s Gonna Hurt You Baby.

Sia – Together

Prva skladba avstralske pevke, ki napoveduje glasbeni film z naslovom Music. Pod režijo in scenarij se je podpisala Sia, v njem pa igrajo tudi Kate Hudson, Leslie Odom Jr. in Maddie Ziegler.