Guns N' Roses spet skupaj? Foto:
Guns N' Roses spet skupaj? Foto:

Namigov, da se bo izvirna zasedba Guns N' Roses spet zbrala, je bilo v preteklih letih veliko. Lani so ponovno oživljeni Gunsi z Axlom Rosom na čelu odšli na turnejo, a Saula Slasha Hudsona ni bilo zraven.

Slash, ki ga ima marsikdo za enega najboljših kitaristov v popularni glasbi, je pred dnevi spet dal misliti oboževalcem in tistim, ki si želijo njegovega glasbenega snidenja z Axlom in Gunsi.

Izjavil je, da bi rad, da njegova skupina Velvet Revolver na koncertih neha igrati pesmi Gunsov in skupine Stone Temple Pilots (njihov pevec Scott Weiland je frontman Velvet Revolver) - že letos naj bi "revolverji" uspešnice obeh skupin brisali s seznama pesmi, ki jih igrajo. Slashu bi se veliko bolje zdelo, če bi obe skupini spet začeli delovati.

Vsaj za zabavo
V pogovoru za brazilski MTV pa je Slash, ki je Guns N' Roses zapustil leta 1996, povedal tudi, da ponovna združitev obeh skupin nikakor ni nemogoča. "Nikoli ne rečem nikoli, Pravim samo, da bi bila dobra ideja, če bi izvirni postavi Gunsov in Stone Temple Pilots imeli vsaj nekaj koncertov. Če ne drugega za zabavo," pravi Slash. Njegovi Velvet Revolver se 4. maja odpravljajo na ameriško turnejo, kmalu pa bo izšel njihov drugi album Libertad.