Glasbenica in Simon Konecki imata skupaj sina Angela. Foto: Reuters
Glasbenica in Simon Konecki imata skupaj sina Angela. Foto: Reuters

"Adele in njen partner sta se razšla," so sporočili njeni predstavniki za odnose z javnostmi. "A vseeno se zavezujeta k temu, da bosta še naprej ljubeče s skupnimi močmi vzgajala sina Angela."

Vir blizu glasbenice je zdaj za Enterainment Online razložil, da sta se za ločitev odločila zato, ker sta se v zadnjem času močno oddaljila.

"Sprva sta imela ogromno skupnega," je razložil. "Potem pa je ona postajala večja in večja zvezda, on pa ni imel težav s tem, da je v ozadju, a potem ko je ona odhajala na ogromne svetovne turneje, kjer je imela izredno naporen urnik, sta se preprosto oddaljila."

Ločitev naj bi ravno zaradi sina, ki se jima je rodil oktobra 2012, potekala mirno. "Ravno zaradi tega je zelo malo možnosti za to, da bi se v ločitvenem postopku dogajale podle stvari," je še razložil vir.

Par po trditvah nekaterih virov pred obljubo večne zvestobe ni podpisal predporočne pogodbe, zato se lahko zgodi, da bo Konecki upravičen tudi do polovice zaslužkov pevke, ki sicer znašajo 165,3 milijona evrov.

Sestajati sta se začela leta 2011, ves čas pa sta svoje razmerje skrbno skrivala pred očmi javnosti, čeprav jo je on spremljal na vseh večjih dogodkih.

Novica o ločitvi je v javnost prišla približno mesec dni po tem, ko so 30-letnico na poti v glasbeni studio paparaci ujeli brez poročnega prstana.