Čeprav sta raperki združili svoje moči v skladbi MotorSport, se ves čas po tihem govori, da sta od nekdaj v sporu. Foto: AP
Čeprav sta raperki združili svoje moči v skladbi MotorSport, se ves čas po tihem govori, da sta od nekdaj v sporu. Foto: AP
Minajeva meni, da je zmagovalka tokratnega spora. Foto: AP

Incident, ki je napolnil ameriške tabloide, se je zgodil v petek na zabavi v sklopu newyorškega tedna mode. Minajeva je na koncu odkorakala brez praske, medtem ko je Cardi B domnevno udaril v obraz varnostnik, preden je vrgla rdeči čevelj z visoko peto v stanovsko kolegico. Spor naj bi po besedah očividcev zanetila Minajeva, ki naj bi namenoma stopila na Cardijino obleko. Zato je Cardi proti njej zalučala čevelj.

Kmalu po incidentu, ki so ga posnele kamere, se je oglasila Cardi B na družbenem omrežju Instagram, kjer je začela zapis, kako je že veliko stvari pretrpela. "Pustila sem ti, da me na skrivaj obrekuješ, da o meni širiš laži," je začela zapis in nadaljevala: "Grozila si drugim izvajalcem v industriji in jim govorila, da če bodo delali z mano, boš nehala spati z njimi."

Poudarila je, da je vedno trpela vse udarce, ki jih je Minajeva domnevno povzročila: "Toda, ko omeniš mojega otroka – očitno imaš rada komentarje o meni v vlogi mame –, ko omeniš moje sposobnosti nege otroka, potem pa padejo rokavice. Tako trdo sem delala in prišla sem tako daleč, da se ne bo nihče zaj**** z mojim uspehom."

Oglasila se je tudi Minajeva, ki ni znala opisati, kako ponižujoč trenutek je bil za obe. "Nikoli ne bi omenjala nikogaršnjega otroka, in žalostno je, da me nekdo obtoži tega samo zato, ker sem zlikovka, in bodo ljudje verjeli, da sem res to storila," je dejala v svojem podkastu Minajeva in nadaljevala: "Nikoli ne bi nikogar učila, kako naj vzgaja svoje otroke." Ob tem pa je še poudarila, da ni nikoli označila Cardi B za "k*** v striptiz klubu" ali "k**** v resničnostnem šovu".

In zmagovalka je ...
Toda štiri dneve po sporu se čuti Minajeva kot zmagovalka, o čemer priča njen dobro sprejeti novi videospot za skladbo Barbie Dreams. Prav tako pa je v zadnjih dneh prejela številne prošnje za gostovanja v oddajah in za koncerte. Po poročanju TMZ-ja verjame, da se je Cardi B osmešila.