Zakonca leta 2015 s hčerkico Carmen, ko je bila Hilaria noseča z Rafaelom. Foto: Reuters
Zakonca leta 2015 s hčerkico Carmen, ko je bila Hilaria noseča z Rafaelom. Foto: Reuters

Zakonca imata že leto dni starega sina Leonarda, dvoletnega Rafaela in štiriletno hčerko Carmen, Baldwin pa ima iz zakona s Kim Basinger še 22-letno hčerko Ireland.

33-letna Hilaria je novico sporočila prek Instagrama. "Naši baldwinitosi bodo spomladi dobili novega prijateljčka. Spekla jim bom posebno torto, s katero jim bom sporočila, ali je fantek ali punčka, in novico objavila jutri. Navdušena sva!" je zapisala ob fotografiji celotne družine, s psom vred, med igro na tleh domače dnevne sobe.

Hilaria, sicer vaditeljica joge in solastnica studia Yoga Vida na Manhattnu, ni skrivala, da si želi še več otrok.

Oktobra je tako za Access Hollywood povedala, da "si iz nekega razloga takoj, ko rodim, že zaželim še enega". "Počutim se kot na norem toboganu, ko pa prideš do konca, si takoj zaželiš še enkrat nanj. Ker je tako poživljajoče vse skupaj in sem imela samo dobre izkušnje z nosečnostjo."

Umazana ločitev
Alec Baldwin, ki ga v zadnjem letu dni zaposluje predvsem imitiranje Donalda Trumpa v satirični oddaji Saturday Night Live, je bil med letoma 1993 in 2002 poročen s Kim Basinger, ki jo je spoznal na snemanju filma The Marrying Man.

Hčerka Ireland se jima je rodila leta 1995, ob ločitvi pa sta z Basingerjevo zanjo bila umazano vojno za skrbništvo. Potem ko sta imela z očetom pred leti malce napete odnose, sta Ireland in Alec zdaj zelo povezana.

Z na Majorki rojeno Hilario Thomas se je Baldwin začel videvati leta 2011, leto dni pozneje sta bila že poročena.

That gummy bear.... #Baldwinitos

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Aug 5, 2017 at 4:28pm PDT