Mrzla sestrična princa Harryja in princa Williama privablja vedno več pogledov v modnem svetu. Foto: EPA
Mrzla sestrična princa Harryja in princa Williama privablja vedno več pogledov v modnem svetu. Foto: EPA
Mladenka je 36. v vrsti za britanski prestol. Foto: EPA

kenka in zvezda na Instagramu. 22-letna Amelia Windsor je tista mrzla sestrična princa Williama, ki je zelo hitro postala ljubljenka britanske javnosti.

Je 36. v vrsti za britanski prestol. Njen dedek je bratranec kraljice Elizabete II. princ Edward. Njena mrzla bratranca pa sta princa William in Harry.

A le malo ljudi je vedelo za mlado predstavnico kraljeve družine, preden je krasila naslovnico revije Tatler leta 2016. Prav tam so jo opisali kot "najlepšo članico kraljeve družine". Potem ko so jo predstavili v omenjeni reviji, je postala eno izmed bolj iskanih imen v modni industriji.

Trenutno ima podpisano pogodbo z modno agencijo Storm Models, ki so med drugim odkrili tudi Kate Moss in Caro Delevingne. Na modnih revijah je že nosila obleke modne hiše Dolce & Gabbana, prav tako pa so jo fotografski objektivi opazili v prvi vrsti na pariškem tednu mode. Lahko pa se tudi pohvali z več kot 30.000 sledilci na Instagramu.

Ko ni dejavna v svetu mode, svoj čas posveča študiju. Je študentka francoščine in italijanščine na Univerzi v Edinburgu.

by me wonderful friend and photographer Theodore Clarke

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on Jul 5, 2017 at 5:18am PDT

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on Jul 14, 2017 at 7:53am PDT

@emporioarmani

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on Feb 25, 2018 at 5:39am PST