Burno razmerje Blaka in Amy že leta polni vrstice tabloidov. Kot kaže, saga še ni končana ... Foto:
Burno razmerje Blaka in Amy že leta polni vrstice tabloidov. Kot kaže, saga še ni končana ... Foto:

"Oba se zavedava, da sva se v resnici ločila le na papirju. To je tisto pravo," naj bi Blake po poročanju britanskega tabloida News Of The World zaupal nekemu prijatelju, potem pa razkril, da se z Amy nameravata poročiti še enkrat, in sicer februarja, ko se bo Blake po prestani zaporni kazni lahko znova vrnil v London.

"Po telefonu se pogovarjava od pet- do šestkrat na dan. V petek mi je povedala, da si bo znova nadela zaročni prstan. To je tisto pravo. Povedala mi je, da se želi spet poročiti z mano. Tako srečen sem," naj bi še povedal nekdanji Amyjin življenjski sopotnik.

"Popolnoma obsedena z operacijami"
Drugi britanski tabloid Sunday Mirror te dni poroča, da se je Amy že naročila za operacijo nosu. Kot je neki vir blizu pevke povedal za omenjeni časopis, naj bi Amy, odkar si je dala povečati prsi, postala popolnoma obsedena z operacijami.

"Rada bi, da bi bil njen nos manjši in bi tako bolje pristajal njenemu malemu obrazu, saj sovraži dejstvo, da ima tako velik nos, tudi oblika ji ni všeč. Amy pravi, da se težko pogleda v ogledalo, ker tako sovraži svoj nos. Najprej je nameravala na operacijo januarja, a zdaj si želi, da bi se to zgodilo prej. Pravi, da se z operacijami ne bo ustavila, dokler ne bo popolnoma zadovoljna s svojo podobo. Menda si želi tudi polnejšo zadnjico," pravi omenjeni vir.