Zveza Amy in Blaka je (bila?) polna vzponov in padcev. Foto:
Zveza Amy in Blaka je (bila?) polna vzponov in padcev. Foto:
Blake in Sophie
Blake naj bi Amy zamenjal s svetlolaso Sophie.

Razlog razhoda naj bi potrdila sama Amy. Razvpita glasbenica pa naj ne bi imela nič proti temu, da se Blake videva s svetlolasko Sophie Schandorff, "saj je najin zakon temeljil le na seksu, veseljačenju z drugimi ljudmi in še veliko podobnih žgečljivih stvareh, ki niso primerne za objavo".

Amy: Konec je!
Amy je novico razkrila v ekskluzivnem intervjuju v News of the World. "Konec je. Ni poti nazaj. Saj je bilo tako obsojeno na propad. Skupaj sva bila zaradi seksa. Sicer pa sem bila nora nanj, tako kot še na nikogar, vendar pa to ni dovolj, ne?" je pojasnila Amy.

Ena izmed njenih prijateljic pa je dejala, da je Amy gotovo še vedno zaljubljena v Blaka, le da se zaveda, da nimata skupne prihodnosti: "Amy mi je dejla, da ji je Blake dejal, da želi biti s Sophie, neko manekenko, ki se je pojavila med njegovim sojenjem," je še dodal vir.

Prijatelji o njunem spolnem življenju
Amyini prijatelji pa so zgovorno pripovedovali tudi o njunem spolnem življenju. "Trojčki v njuni postelji niso bili neobičajni. Sicer je bila ideja Blakova, vendar pa Amy to ni povzročalo težav, saj je bila že tudi kdaj prej z ženskami. Nikoli ju ni motilo, če sta bila tudi z drugimi ljudmi. Njun zakon je bil odprt," je dejal vir.

Glede na zapise na Amyjinem forumu pa naj bi bila svetlolasa manekenka, "neki nekdanji nemški top model ali nekaj takega" le Blakovo orožje, da bi se maščeval Amy, ker ga ni obiskovala v zaporu. "Sophie je dovolila, da jo Blake uporabi za orožje, da bi prizadel Amy in si na pomilovanja vreden način pridobil nekaj pozornosti v medijih," je zapisano na forumu.

A. M.