Angelina tudi na modnem področju ponovno odkriva nove trende. Foto: EPA
Angelina tudi na modnem področju ponovno odkriva nove trende. Foto: EPA

O ločitvi in svojem ponovnem odkrivanju življenjskega veselja je spregovorila za francosko revijo Madame Le Figaro. “Ne vem, če verjamem v usodo, sem pa prepričana, da sem v tranzitnem obdobju v svojem življenju. Vračam se nazaj k sebi. Bila sem izgubljena,” je odgovorila na vprašanje novinarke, ali verjame v usodo.

Na koncu zakona z Bradom in med ločitvijo se nisem več prepoznala. Bilo je zapleteno. Nisem se več prepoznala in postala sem, kako naj to opišem … manjša, nepomembna. Bila sem zares globoko ranjena in na prvinsko človeški ravni žalostna,” je še opisala svoje občutke okrog leta 2016, ko sta se z dolgoletnim možem Bradom Pittom ločila.

Izkušena in srečna

A po tej težki izkušnji je Angelina zdaj veliko bolj optimistična. “Po drugi strani sem iz tega obdobja izšla močnejša in izkušenejša. Najbolj cenim ponižnost in prizemljenost, ki sem se je naučila. Spoznala sem, da sta najpomembnejša pristna ljubezen do življenja in veselje. To lekcijo zdaj prenašam tudi na svoje otroke

Nekdanja zakonca imata šest otrok, za katere se je Angelina iz divje usodne zapeljivke njenih mlajših igralskih let spremenila v vzor sočutja in materinstva. Večina njunih otrok je zdaj že pošteno na poti v odraslost, zato si lahko ponovno več časa vzame zase. Redni opazovalci rdečih preprog so tako zadnje mesece opazili vrnitev tiste Angeline Jolie, ki smo jo poznali v njeni mladosti, privlačno divje in divje privlačne.

Vrnitev zapeljivke

A kot pravi sama, to ni več ista nadobudna mlada igralka, ki je pred desetletjem z raziskovanjem starodavnih grobnic in templjev začarala marsikatero srce. Čeprav se vrača v bolj sproščene vode, se zaveda svojega vpliva in želi še naprej slediti svojim dobrodelnim ciljem.

Nasmeh, ki je začaral svet. Foto: EPA
Nasmeh, ki je začaral svet. Foto: EPA

Nekako se vračam k svojim koreninam, a sem bogatejša za mnogo izkušenj. Za prihajajoče projekte sem se vprašala, kaj se zares pričakuje od mene? In odgovor je, da moram biti to, kar sem vedno bila. Namesto skrivanja svoje divje plati jo bom spet pokazala, želim biti svobodna.