Jennifer Garner stoji Benu Afflecku ves čas ob strani. Skupaj imata tri otroke. Foto: Getty Images
Jennifer Garner stoji Benu Afflecku ves čas ob strani. Skupaj imata tri otroke. Foto: Getty Images

46-letni Affleck je po pisanju ameriških medijev spet samski, po dveh mesecih je rekel zbogom 22-letni Playboyevi zajčici Shauni Sexton. "Rad je preživljal čas z njo, ampak zdaj dela na sebi, in ni pravi čas za zvezo. V prihodnosti se bo spet sestajal z ženskami, seveda, toda zdaj se osredotoča na okrevanje, družino in svoj naslednji projekt," je povedal neimenovani vir za People.

Igralec in režiser je pred kratkim končal 40-dnevno zdravljenje odvisnosti od alkohola in je zdaj vse moči usmeril v okrevanje, kot je sam povedal, pa mu je jasno, da bo to trajalo do konca življenja: "Boj z odvisnostjo je izredno težak in traja vse življenje. Zaradi tega nihče ne more ravno reči, da je končal zdravljenje, saj gre za dosmrtno obvezo. Borim se zase in za svojo družino."

Novice, da je zapustil Sextonovo, pa je gotovo najbolj vesela Garnerjeva, saj ni skrivala, da ne odobrava te zveze.

Jen na zmenkarijah
In medtem ko bo Ben čas namenil sebi, pa je 46-letna Garnerjeva pripravljena na nove ljubezenske avanture. Kot je za People povedal neimenovani vir, Jen želi iti naprej: "Jen ne želi biti samska do konca življenja, pripravljena je na zmenke. Na nekaj njih je že bila, ampak za zdaj ni nič resnega. Največ časa posveča otrokom in delu."

Garnerjeva in Affleckova sta se prejšnji teden srečala na njenem domu v Los Angelesu, kjer sta oba podpisala ločitvene papirje, prisotni so bili tudi odvetniki in zasebni sodnik. V petih urah so dorekli vse podrobnosti glede ločitve.

Zvezdnika sta se poročila leta 2005, leta 2015 pa sta sporočila, da se nameravata ločiti, pri čemer so bili glavni razlogi za to Affleckov alkoholizem, kockanje in skoki čez plot (tudi z varuško). Zahtevek za ločitev je par vložil lani, a kljub temu je Garnerjeva še vedno del njegovega življenja, saj je bila ravno ona tista, ki je sprožila intervencijo in poskrbela, da je šel na zdravljenje.