Fascinova je omrežila moškega, imenovanega
Fascinova je omrežila moškega, imenovanega "nesmrtni", ki že več kot 20 let kroji italijansko politiko kljub spolnim škandalom, številnim spodrsljajem in sodnim postopkom. Foto: EPA

Govorice o novi izbranki krožijo že nekaj mesecev, zdaj pa je prišla tudi uradna potrditev. Paparaci so par fotografirali z roko v roki na Sardiniji, kjer preživljata počitnice v Berlusconijevi prestižni poletni rezidenci na Costi Smeraldi, piše italijanski Vanity Fair.

Marta je poslanka v stranki Naprej, Italija (Forza Italia), s Silviom pa ju poleg političnih prepričanj druži še ljubezen do nogometa. Oba sta goreča navijača Milana, spoznala pa naj bi se ravno v času, ko je Berlusconi sedel na predsedniškem stolčku milanskega kluba.

Dvojico so skupaj fotografirali že pred meseci v Švici, kar je sprožilo govorice o novi Berlusconijevi ljubezni, hitro zatem pa so predstavniki Berlusconija sporočili, da se je znani politik po 12 letih razšel z zaročenko Francesco Pascale.

Ravno o njej pa so v teh dneh poročali italijanski mediji, saj so jo ujeli med poljubljanjem z italijansko pevko Paolo Turci na jahti.