Kljub težavam v preteklosti naj bi bila zvezdnika zdaj srečna. Foto: Reuters
Kljub težavam v preteklosti naj bi bila zvezdnika zdaj srečna. Foto: Reuters

"Letošnje leto je bilo zelo posebno za celo družino," je vir blizu para pojasnil za People. "Beyoncé in Jay-Z sta zelo uživala na turnejah in v povezovanju z oboževalci."

V začetku oktobra sta namreč zaključila skupno turnejo On the Run II Tour, na potovanju po svetu pa so se jima pridružili tudi vsi trije otroci: 6-letna hčerka Blue Ivy in 18-mesečna dvojčka Rumi in Sir.

"Uživali so, ker je bila na turneji celotna družina. Za vse je bila ena velika dogodivščina. Uživala sta, ker sta starejši hčerki lahko pokazala Evropo, hkrati pa sta imela priložnost tudi za romantične večerje in zabavo za celotno družino." Vir dodaja še, da sta si Beyoncé in Jay-Z zdaj bliže, kot sta si kadar koli bila. "Sta zelo hvaležna za še eno čudovito leto, ki sta ga preživela skupaj, in bosta nazaj lahko gledala z nasmehom na obrazu."

Izkupiček od turneje je znašal več kot 250 milijonov dolarjev, na njune koncerte pa je prišlo tudi kar nekaj zvezdnikov, med drugim tudi Kardashianovi in Michelle Obama.

Pevka ponosna na zadnje leto

Beyoncé, ki je letos dopolnila 37 let, je septembra z oboževalci delila stvari, na katere je bila v zadnjem letu najbolj ponosna. "Pri 36 letih sem postala mati treh otrok. Dojila sem dvojčka. Z možem, s katerim sem poročena deset let, sem obnovila poročne zaobljube. Po nosečnosti sem se na Coachelli vrnila na oder, potem sva s partnerjem skupaj izdala album Everything is Love in zdaj v sklopu turneje s celotno družino potujeva po svetu in to obožujeva," je zapisala.

Par je bil sicer večkrat tudi tarča govoric glede Jay-Z-jeve nezvestobe. Prve govorice so se pojavile leta 2014, ko je v dvigalu z glasbenikom obračunala pevkina sestra Solange Knowles, še odmevnejše pa so postale z izdajo Beyoncéjine zadnje plošče Lemonade, kjer pevka v besedilih večkrat govori ravno o tem. Beyoncé se je z nezvestobo soočila v skladbah Hold Up in Sorry.