Veganstvo sta prvič izkusila v sklopu enomesečnega izziva. Foto: Reuters
Veganstvo sta prvič izkusila v sklopu enomesečnega izziva. Foto: Reuters

"To, da imava otroke, nama je življenje spremenilo bolj kot kar koli drugega," sta zapisala v knjigi. "Nekoč sva na zdravje gledala kot na dieto - nekatere so za naju delovale in nekatere ne. Ko pa sva na zdravje namesto kot na dieto pogledala na resničnost, sva dobila novo misijo, da ta način življenja deliva s čim več ljudmi."

Vegansko dieto je slavni par prvič poskusil leta 2013, ko sta si zadala enomesečni izziv, leta 2015 pa je Beyonce s svojim trenerjem že oblikovala in izdala veganski prehranski načrt.

"Všeč jima je bilo," je Borges pojasnil za People. "Po enomesečnem izzivu sta razumela pomembne prednosti rastlinske prehrane. Ljudje so jima govorili, da sta tudi videti boljše - in komu to ne bi bilo všeč?"

Skozi leta sta v prehrano vključevala vedno več veganskih jedi in za vedno dlje. Zdaj verjameta, da je njuna odgovornost, da tudi drugim pokažeta, kakšne so prednosti veganstva.

"Vsi imamo odgovornost, da se postavimo za svoje zdravje in za zdravje planeta," sta še dodala v knjigi. "Stopimo skupaj in razširimo resničnost. Spremenimo to misijo v gibanje."