Heidi je pogosta gostja družabnih prireditev v ZDA. Foto: EPA
Heidi je pogosta gostja družabnih prireditev v ZDA. Foto: EPA
Heidi Klum in Seal
S Sealom se zdita eden najtrdnejših in najbolj zaljubljenih zvezdniških parov. Foto: EPA

Plavolaska, ki bo junija dopolnila 37 let in je ob manekenski razvila še kup drugih karier, tako da ji upravičeno lahko rečemo poslovna ženska, je v pogovoru za revijo Tatler dejala: "Do golote nimam prav nobenih zadržkov. Morda je to zato, ker sem odraščala v zelo liberalni in sproščeni družini. Tudi sama sem večkrat videla svoja starša gola, še zdaj ju. S tem ne mislim, da smo kakšni hipiji ali da po hiši ves čas tečemo brez oblek, a saj veste, zgodi se. Včasih ju zalotim prav v trenutku, ko se preoblačita ali ko stopita izpod prhe. Takrat ne postane vsem v hipu nerodno, ne hitimo s pogledom stran, iskat brisače in ne kričimo panično: "Ojoj, groza! Takoj zapri vrata!"

Poroko imata vsako leto
Heidi je znana tudi po tem, da ji je uspelo obdržati popolno postavo, čeprav so za njo že štirje porodi. In še vedno, po šestih letih zakona, je kot prvi dan zaljubljena v svojega moža, britanskega pevca Seala, zato od časa do časa obnovita svoji poročni zaobljubi.

"Moj mož je precej staromoden, natančen in dostojanstven. Poleg tega nama je bil najin poročni obred tako všeč, da sva se odločila, da si bova vsako leto priredila novo poroko. In to tudi počneva," je dejala lepotica, ki je pozirala že na nešteto naslovnicah, krasila mnoge reklame in televizijske oglase ter je še vedno eden izmed "angelov" zapeljive modne znamke spodnjega perila Victoria's Secret.

Otroci jo pomirjajo
Kljub štirim otrokom - najstarejša hči Leni je sad ljubezni z nekdanjim prvim možem Renaultove ekipe F1 Flaviem Briatorejem, s Sealom pa so se jima rodili trije otroci, Henry, Johan in Lou, je Nemka s stalnim bivališče v ZDA prepričana, da jo je prav naraščaj pomiril in naredil preudarnejšo. "Ohranila sem vrednote in stališča iz mladosti, a zagotovo nisem več tako impulzivna in vročekrvna kot nekdaj."

Njena poslovna žilica pa se pozna tudi na družinskem računu, saj je že nekaj let med najbolje plačanimi manekenkami na svetu. Leta 2008 je revija Forbes samo njene zaslužke s poziranjem in manekenskimi pogodbami ocenila na 14 milijonov dolarjev, lani pa sta v njen žep "kapnila" še dva milijona več. Ob tem pa je treba omeniti še zaslužke z vodenjem resničnostne serije Project Runway, njene kolekcije oblačil, parfuma in drugih projektov.