Kim Kardashian je potrdila, da bo kmalu postala mama dečku. Foto: EPA
Kim Kardashian je potrdila, da bo kmalu postala mama dečku. Foto: EPA
Heidi Klum se pripravlja na poroko. Foto: EPA
Heidi Klum se pripravlja na poroko. Foto: EPA

Na dobrodelnem dogodku amfAR sta izstopali bodoča mama Kim Kardashian (četrtega otroka Kanyeya Westa in Kim Kardashian nosi nadomestna mati) in novopečena zaročenka Heidi Klum, saj sta izbrali drzni kreaciji z globokim dekoltejem.

Najbolj znana izmed sester Kardashian je izbrala obleko črne barve znamke Versace, v ospredju pa je bila toliko bolj, saj je bila ena izmed podeljevalk nagrad na dobrodelnem galadogodku.

Z bleščečo obleko z globokim dekoltejem oblikovalca Paola Sebastiana je poglede pritegnila tudi nemška manekenka Heidi Klum, ki se pripravlja na skok v tretji zakon. Kot je razkrila na dogodku za Entertainment Tonight, je datum že določen, medijem pa ni razkrila še, kdaj točno bo. "Vse poteka po načrtih. Oba sva Nemca in sva tako zelo dobro organizirana," je povedala 45-letna Heidi, ki se je konec leta 2018 zaročila s 16 let mlajšim kitaristom skupine Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem.

Dobrodelne zabave amfAR (organizacija je bila ustanovljena leta 1985) potekajo po vsem svetu, od Los Angelesa, Hongkonga, Pariza, New Yorka do Sao Paula, na njih pa zbirajo denar za raziskave o aidsu.

Letos so se na dogodku poklonili karieri slavne manekenke in igralke Mille Jovovich, fotografoma Mertu Alasu in Marcusu Piggottu ter zbiralcu umetnin in dražitelju Simonu de Puryju.

Kdo vse se je udeležil dobrodelnega dogodka, si lahko pogledate s klikom na fotografijo.